субота, 17. септембар 2016.

BICIKLISTI

Prošle godine na graničnom prelazu Nakovo
U sedištu EK "Kikinda" vrlo je živahno od ranih jutarnjih časova. Za koji minut planiran je polazak biciklima za Rumuniju. Naš klub podržava akciju povodom Evropske nedelje mobilnosti. Vremenske prilike nam nisu naklonjene (oblačno!), ali se nadamo da neće biti kiše. U svakom slučaju, mi odosmo do Železničke stanice u Kikindi, do punkta za okupljanje biciklista.

2 коментара:

IlijaO је рекао...

Pa, onda, sretno! I nek ti samo jednom pukne guma !

Slavko Bovan је рекао...

Plan podrške EKK Evropskoj nedelji mobilnosti realizovan djelimično. Iz Kikinde je krenulo 6 biciklista članova EKK (Bovani, Vaja Tomašev i Rdvin Tot) a u Nakovu nas je dočekao predsednik Zlatan Pupezin. Dakle, do tada je sve teklo po planu, a onda je male komplikacije napravio sekretar popularnog kluba. Naime, mediciska ekipa koja je bila u pratnji oko 130 biciklista, na pauzi u Nakovu prije prelaska u Rumuniju nije mi dozvolila da nastavim put jer mi je (iz nekog meni nepoznatog razloga, jer mi nije bilo naporno pedalanje i vožnja službenog vozila) pao pritisak (85-60). To je malo poremetilo planove. Grupa biciklista i sa njima Vanja i Edvin odoše u Rumuniju (čekamo izvještaj,) najbolja i ja smo se vratili u Kikindu, a Miloš i Ognjen ostadoše u Nakovu, jer imaju neke dogovore sa devojkama.
Nemam običajh da mjerim pritisak, ali juče sam slučajno mjerio i bio je idealan (127- 80). Baš mi krivo, ali naređenja se moraju slušati.