четвртак, 22. септембар 2016.

HJUSTON SE ODJAVLJUJE

Eroteka (197)
Hjuston se odjavljuje!
Konačno je došlo vrijeme da se malo odmorim u zavičaju. Juče su zapakovani i poslati svi enigmatski prilozi za narednih 15 dana, blog je nahranjen i istimaren za najmanje 20 dana (dakle, redovne rubrike će fercerati), poslate su neke poruke, sa Zlatanom dogovorena dinamika priprema za "Dane ludaje",... (Obaveze iz firme sam još u ponedaljak bacio u zaborav i o poslu neću ni da razmišljam)
Budite dobri jedni prema drugima na blogu, a pripazite i na ovo veselo okupljalište enigmata. Povremeno ću "baciti oko" da vidim da li je sve pod kontrolom. Nemojte da moram da vas gledam mrko, a proprijeko. (Znam ja da vi niste za mrko gledanje, no se šalim jer sam veseo)
Krećem popodne iz Kikinde, a večeras iz Beograda busom do Nevesinja gdje je u ranim jutarnjim časovima planirano srkanje kafe dočekuše sa tazbinom. U Nju Vesinju sam (po planu) u subotu i nedjelju, pa su planirana neka kafosrčna okupljanja članstva EKK iz tog dijela svijeta. Bićete upoznati sa detaljima. Od ponedjeljka do petka sam na Buni gdje ću biti skoro bez interneta (računajte: BEZ INTERNETA jer mi iskustvo govori da je veza vrlo loša) pa ću biti dostupan samo preko SMS-a ili na fiksni telefon. Za petak je u planu odlazak u Široki Brijeg. Nadam se da ću opet uspostaviti vezu sa globalnom mrežom, jer znam da ste željni direktnih uključenja. (Nevenko će se pobrinuti da "razvuče kablove"). Povratak za Nevesinje je u nedjelju 02.10. a za Kikindu u utorak (ili ponedjeljak). Valja hitati da se priprema doček gostiju za Dane ludaje.
Uputstvo za upotrebu:
Vi koji mi budete slali poruke na poznate mail adrese, svi koji znate da uvijek odgovaram brzo na nih, malo se strpite. Ovo se posebno odnosi na glasače (EDL i BZK). Nosim svu potrebnu opremu, i samo je pitanje kada ću se "uštekati" na internet.
Hvala na razumijevanju.
Vidimo se u Širokom Brijegu!
Vidimo se u Kikindi!
Vidimo se na TIO.
Haug!

10 коментара:

Анониман је рекао...

Prijatan odmor, pozdrav iz Španije.

Štefan Markovič

Luka је рекао...

Sretno putovanje i vidimo se za 10-ak dana!

Svetlana је рекао...

Prijatan odmor Slavko!

Ilija Đurković је рекао...

Srećno bilo i uživaj!

Dejan Minić је рекао...

Slavko, pazim, ništa se ne brini:)

Prijatan odmor!

Живадин ЈОВАНОВИЋ је рекао...

Lep provod!

Nedjeljko Nedić је рекао...

Sretan put, lijepo se provedite i vidimo se na Brigu!

Gojko је рекао...

Nevesinje,Buna,Brijeg
odmara li taj te bijeg?

Rešad Besničanin је рекао...

Slavko, odmori, zaslužio si!

Slavko Bovan је рекао...

Jutros rano sam stigao u Nevesinje i cijeli dan proveo u aktivnom odmoru. Večeras bacih pogled na inboks. Vrlo ste vrijedni. Stiglo skoro 100 poruka. Odoh malo da raščistim, pa se vraćam aktivnom odmaranju.