субота, 17. септембар 2016.

EKK U RUMUNIJI

Mama i sinčići

Predstavnici Ekonomske škole

Sekretar i potpredsednik

Edvin Tot u Rumuniji
EKK i ove godine podržao je ekološku akciju "Biciklima u Rumuniju". Među 130-tak biciklista koji su krenuli iz Kikinde (jutros oko 9) bilo je i šestoro članova EKK. U Nakovu nas je dočekao Zlatan Pupezin. Ove godine, EKK je u Rumuniji imao dvojicu predstavnika. U ovom trenutku ekspedicija je na povratku iz Nakova za Kikindu (Ove godine bilo je malo dužeg zadržavanja na granici).

Evo i SNIMKA (Snimio: Ištvan Kepe- RTS)
Braća Bovani (Foto: Saša Tanackov)

Evo i starih Bovana (Foto: Saša Tanackov)

6 коментара:

Slavko Bovan је рекао...

Naknadno ubačen snimak i 2 fotografije. Na jednoj od fotografija je "službeno vozilo" EKK kojim šoferira "funkcioner" EKK.

N. Petkovski је рекао...

I može se primetiti da je "šofer" malo "stegnut" za razliku od svih oko njega - opušteni i lagani. Možda je tu razlog za pritisak?

Slavko Bovan је рекао...

Ništa ne brini Nikola, sve je pod kontrolom. Malo sam šoferirao i popodne (večeras). Pedalao sam do kumova (kum slavi rođendan) na drugi kraj Kikinde (5 km u jednom pravcu). Stigoh prije 5 minuta i sad se bacam na raščišćavaje dupke punog inboksa (Pohvala za vrijedne saradnika)

Belirac је рекао...

Koliko se može vidjeti na filmskom snimku, biciklisti su uživali u vožnji. Ne vidi se da li je bilo kakve reakcije s rumunske strane...

Slavko Bovan је рекао...

Bilo i 7 (sedam) Rumuna koji su došli iz Žombolja.

Belirac је рекао...

Znači 130-ak : 7 za nas...