среда, 21. септембар 2016.

SRETENOVA TALIJANKA

Imali bismo još jednu talijansku u konkurenciji, da nije zalutala na internetu. Pre nekoliko minuta mi javlja Sreten Perić da je sinoć poslao ovu talijanku oko 21 sat, ali tek kada je spisak zaključio je da je upisao pogrešnu e-adresu. 
Naravoučenije: Nikada ne treba čekati krajnji rok za slanje.
Naravoučenije 2: Dobra je praksa da organizator potvrdi prijem pošiljke (što redovno činim) kako bi učesnik znao da je poruka uredno primljena.

Pošto Perićeva talijanka ne može naknadno da se uvrsti u katalog, objavljujem je da trud ne bi bio uzaludan.

2 коментара:

Mandrak је рекао...

Eh, bre... baš sam se sinoć nadao da će u 5 do 12 stići još jedna, da imamo okruglo 60 (čak sam u jedan mah bio rešen da smandrljam i treću, jer sam priložio samo 2, no neke nepredviđene okolnosti mi pokvariše planove).

Анониман је рекао...

Hvala, Slavko,

Sinoć sam prvo poslao dva kvadrata i ukrštenicu za Široki (nadam se da je Soldo to dobio?), a onda sam se mučio da urađenu italijanku za BZK prebacim kako bih je mogao poslati. Poslao sam tek iz drugog puta, međutim permutovao sam mejl, te sam spojio yahoo sa com i nisam čekao povratnu informaciju.
Naravno, greška je moja, a za utehu mi je što je rad, iako van konkurencije dobio poseban tretman. Slobodno ga možete komentarisati - nisam neki ljutljiv tip.
Lozničanin