недеља, 24. септембар 2017.

AH, TAJ SOZAH (3)

Deo članova EKK koji su bili na SOZAH-u
Ovogodišnji SOZAH je najposećeniji od svih 33 do sada održanih. U evidenciju je upisano 81 ime i prezime (Moguće je da je bilo još učesnika). U Beli Manastir su stigli enigmati iz Slovenije, BiH, Crne Gore, Srbije, Nemačke i Hrvatske. Bilo je najava da će stići i Hajro Hodžić (SAD) i Nikola Petkovski (Makedonija), ali oni su bili sprečeni zbog ličnih obaveza. Za brojno učešće "stranaca" najzaslužniji je EKK koji je imao (najmanje) 26 članova na SOZAH-u (iz Slovenije, BiH, Crne Gore, Hrvatske i Srbije), a u Belom Manastiru se u članstvo upisao još jedan kolega (Poseban post o novom članu sledi). EKK se slikao dva puta, jednom pred hotelom, a drugi put na današnjem izletu (Ta fotografija biće objavljena naknadno, a naknadno će biti utvrđen i tačan broj članova koji su ovog vikenda bili u Baranji).

1 коментар:

Slavko Bovan је рекао...

Danas sam podnio detaljan izvještaj predsedniku Zlatanu o SOZAH-u. Rekoh mu da sam prenio njegove pozdrave. Prodiskutovali smo o nastupu EKK u Belom Manastiru i složismo se da je za ocjenu: "odličan pet". Posebnu pohvalu dobio je trojac udarnika: Slavko, Sofija i Gojko za treće mesto.
Potom smo podelili obaveze u vezi priprema za subotu u Kikindi. Dobih nalog da ove godine pošaljem samo dva službena poziva za našu skupštinu (što sam i učinio) a da se preko javnih objava pozovu svi koji hoće da dođu. Ne obezbeđujemo prevoz nikome, ali bi trebalo da bude ića i pića za svakoga.
Ima još dosta posla da se uradi, te ćemo sva trojica "funkcionera" (i Vanja) morati da radimo udarnički.