уторак, 26. март 2019.

NOVA GRADIŠKA VEČERAS



Vjeko Hudolin šalje nekoliko fotografija sa večerašnjeg predstavljanja knjige "Dragalić u zagonetkama".

8 коментара:

Vjeko Hudolin је рекао...

Na prvoj slici slijeva nadesno: Branko Modrić (Dragalić), Željko Lebeda (Nova Gradiška), Nebojša Dragomirović (Banja Luka), Stjepan Najman (Valpovo), Gojko Mandić (Banja Luka) i mr. Mijo Gašparović (Novska).
Na drugoj slici članovi Zagonetačkog kluba Dragalić i djelatnici Gradske knjižnice Nova Gradiška slikali se na "fajrontu" sa sovom za Enigmatski klub Kikinda čiji su članovi na čelu sa Slavkom Bovanom do sada dali veliku potporu našem Klubu.
Ovom prilikom upućujemo posebnu zahvalu na objavljivanju cijele knjige na stranicama bloga Enigmatikatio čime je jedan širi krug kolega zagonetača i pratitelja bloga mogao dobiti uvid čime se bavimo i što radimo u najmlađem zagonetačkom klubu u Hrvatskoj.

IlijaO је рекао...

A što kazati, čestitke i podrška dragim kolegama, uz veliki žal i razočaranje što mi se planirani odlazak na ovu prigodu, u zadnji čas, zbog nepredviđenih okolnosti izjalovio i izmakao...Ljut sam na sebe još od jučer popodne...

Vjeko Hudolin је рекао...

Ilija, bit će još knjiga i drugih prilika za druženje...

Slavko Bovan је рекао...

Bravo za Dragalić!

Luka је рекао...

Podrška iz Splita!

Rok Ban је рекао...

Čestitka iz Ljbljane

Belirac је рекао...

I ja kažem bravo za ZK Dragalić. Ni baranjska sekcija EKK-ija nije mogla doći u Novu Gradišku (ipak je to - 167 km!), ali je zato bila banjalučka sekcija. Pozdrav svim dragalićevcima, a i Stjepanu Najmanu.

Анониман је рекао...

Bilo je ugodno družiti se sa svim tim dragim ljudima.


stjena