недеља, 24. јануар 2016.

ANAGRAMIRANJE (2166)

PAZI, TI STILSKI PROSLAVE TR(O)N!
Autor: Luka Pavičić

8 коментара:

IlijaO је рекао...

Znam rješenje-ali?
http://www.jutarnji.hr/sramota-u-beogradu-crnogorci-pokradeni--srpski-mediji-sute-o--suzama-djecaka--i-ogorcenju-igraca-/1505465/

Slavko Bovan је рекао...

Ilija, finale nisam gledao jer sam bio na putu iz BG, ali na osnovu utakmica koje sam gledao, reprezentaciji Srbije nije niko mogao ni pera odbiti. To što poraženi plaču, nije prvi put...To što se poraženi žale na sudije...nije prvi put.
I sada se prepričava onaj penal koji je Zajec "skrivio" u Španiji...ali tadašnja reprezentacija ode kući. Džaba nam je bilo da se žalimo na sudije. Trebalo je dati 3-4 gola i sudije nam ne bi mogle ništa, ali avaj.

Dakle, ova reprezentacija je najbolja u Evropi, a naći će se neko objektivan ko je utakmicu gledao i ko će dati ocjenu suđenja. Hrvatski mediji, nakon debakla u prvoj utakmici ne mogu biti objektivni.

Ilija Đurković је рекао...

Javljam se kao objektivan posmatrač utakmice dan nakon finala. Crna Gora je vodila i bila bolja tri četvrtine. Na početku zadnje četvrtine je neobjašnjivo poništen pogodak za 7:6, a sličan je kasnije Srbiji priznat. Bilo je još sumnjivih odluka na račun "male" Crne Gore u poslednjih 8 minuta, ali svi smo ionako ponosni na ovaj rezultat naših "ajkula". Sve čestitke Srbiji, najbolja je na svijetu zadnjih godina, ali ako se pobjednik unaprijed znao, nije trebalo ni igrati.
Slavko, trebao si odgledati utakmicu, pa onda komentarisati...

Slavko Bovan је рекао...

Ilije, evo...vjerujem vam na riječ da su sudije navijale za Srbiju. Ne opravdavam navijanje sudija, ali neka se i to jednom od milion puta desilo. Pardon. (Popodne ću odgledati utakmicu pa ću komentarisati).

Andon Koloski је рекао...

ЗЛАТНИ СРПСКИ ВАТЕРПОЛИСТИ... уз (не)знатну судиску помоќ. Како год, постати заредом трипут Европски шампион није случајност. То је сублимирани резултат квалитетних играча, пуно тренинга и пре свега одличне организације Ватерполо Савеза Србије.Честитка ШАМПИОНИМА.

Slavko Bovan је рекао...

Upravo sam odgledao ;etvrtu ;etvrtinu finala. Namjerno sam smanjio ton da ne podpadnem pod uticaj navijački nastrojenog komentarore.
Namjeri se junak na junaka!
Nema govora da su sudije navijali za Srbiju. Sudili su sve [to je trebalo suditi (isklju;enja, neisključenja...).
Pobjeda čista k'o suza.

Mora da ste vi gledali finale sa uključenim tonom :)

Slavko Bovan је рекао...

Rješenje je tačno.

Анониман је рекао...

Ovo nije tema za TIO i potpada pod ''nema politika u moja (naša) butiga''.

stjena