понедељак, 25. јануар 2016.

ČLANSKA KARTA EK "BOR"

Piše: Krsta Ivanov
Poštovani Slavko,
Vidim na TIO prikazuješ izgled članske karte EK "Kikinda". Sada možeš da uporediš sa ostalim članskim kartama koje su bile po klubovima, a i u ESS. Ovde nema  izgled članske karte EK "Bor, a koju imaš i ti, pa  je izvoli nama prikazati  (obe strane). Ovo je radi podsećanja! Pozdrav!

LINK: ČLANSKA KARTA EK "BOR"

3 коментара:

Slavko Bovan је рекао...

Moja članska karta EK "Bor" je na linku ispod teksta.

Slavko Bovan је рекао...

Krsta je poslao još 2 članske karte. To će biti objavljeno u rubrici "Nostalgija" narednih dana.

Krsta је рекао...

Namera mi je bila da prikazivanjem izgleda članske knjižice ili enigmatske legitimacije, ime nije toliko bitno, sa određenim rubrikama, da ih ne nabrajam, proistekne diskusija o njima, trebaju ili ne trebaju, i u kojoj meri. Eto na enigmatskoj legitimaciji data su polja za označavanje ili prikazivanje uplate članarine po godinama. Lepo se vidi: 2010 - 2015., ukupno za 6 didina.
Godišnju članarinu za ESS redovno sam uplaćivao, ali na legitimaciji nema potvrde. Ko je tu zakazao: predsednik, sekretar, neko treći ili ja kao član ESS.
Sada pitam: da li ovakva polja i koliko, sa naznakom godina ili ne itd., trebaju ili ne trebaju na budućim članskim kartama, članskim knjižicama ili enigmatskim legitimacijama?
Ova primedba ne odnossi sa samo na ESS, već i na enigmatske klubove koji žele da za svoje članove urade napomenute "dokummente".
Pristalica sam da ESS, kao i enigmatski klubovi treba da imaju svoj "dokument" kojim članovi iskazuju svoju lojalnost.
Enigmatski pozdrav!