недеља, 6. март 2016.

IDEMO U ČAČAK (1)

Радни састанци у Чачку

У петак  4.3. обавио сам разговор са Александром Дачићем, помоћником Градоначелника Чачка за друштвене делатности и у Туристичкој организацији Чачка. Тема поновних разговора било је прецизирање на шта ЕСС може да рачуна, у овом тренутку, као помоћ на 16. Сусретима енигмата Србије 26-28.8.2016.г..
Господин Дачић и даље подржава учешће Града Чачка у реализацији 16. СЕС, али није могао да пружи гаранације, јер су за април о.г. заказани и локални избори. Уколико опција којој припада остане на власти, неће бити проблема да се град укључи у орг. и мат. припреме сусрета. Није могао да званично, написмено потврди да ће град финансирати израду 70 мајица и 70 беџева – што је био мој основни захтев.
Предложио је да гост сусрета буде чачански књижевник Владан Матијевић, добитник Андрићеве и Нинове награде. Пошто се са њим познаје, утицаће да В. Матијевић прихвати позив и да на трибини одржи пригодно предавање. Како ће не такмичењу у решавању највише задатака бити везано за чачански крај, замолићемо га да победнику поклони књигу уз посвету. Следи позив ЕСС Владану Матијевићу.
У ТОЧ су били службеници Ана Иванковић и Драган Ђоловић, директор није могао да присуствује, иако је састанак био раније уговорен. Службеници су потврдили да се у ТОЧ  разговарало о 16. СЕС и уручили ми своје радне материјале на у тему. ТОЧ ће:
-          обезбедити кесе са проспектима о Чачку и околини
-          обезбедити превоз (један аутобус) за излет у Овчар бању у суботу 27.8. пре подне.
-          ангажовати лице које ће учесницима сусрета приказати знаменитости Овчар бање и Чачка
-          анимирати чачанска средства информисања.

Договори са градским властима ће се наставити после избора, а са ТОЧ ће се детаљи усаглашавати константно.

Крагујевац, 6. март 2016. године                                                     

Председник ЕС 

Aлександар Јанковић       


2 коментара:

Belirac је рекао...

TOČ - zanimljiva kratica. Imaju li i druge turističke organizacije u Srbiji slične kratice?

Krsta је рекао...

U lokalnim informativnim listovima video sam, mislim dva puta, skraćenicu TOB - Turistička organizacija Bor. Međutim, nije u "upotrebi" zbog već postojeće TOB - Turistička organizacija Beograda.