недеља, 29. октобар 2017.

DRUŽENJE NA VRBASU



Piše Hajro Hodžić
Bilo je to vrlo prijatnih, hobistički i prijateljski obojenih, 7 sati druženja kraj Vrbasa. Iz Beograda je došao Žarko ("Živela enigmatika" je njegova vječna poruka, zaštitni znak), ja sam stigao od Mesuda, Mirka nije uspjela iz Prijedora, Radoja iz Gradiške i trojica domaćina. Na slikama su Zlatko, Gojko, Žarko, Hajro, Nebojša i Radoja. Pješčani sat je bio mali efikasni podsjetnik na ograničenost vremena za enigmatske i druge tirade, EKK izdanje dobrodošla podloga. (Banja Luka, 28.10.2017.)

17 коментара:

Gojko је рекао...

Naziv restorana u kojem smo bili je Rijeka,a pošto je rijeka morali smo bistriti (enigmatiku)...

Dejan Minić је рекао...

Pozdrav svima!

IlijaO је рекао...

Uvijek je lijepo vidjeti druženje dragih kolega. Pozdrav svima!

Luka је рекао...

Hvarski pozdrav kolegama!

Hajro је рекао...

Hvala na pozdravima... baš je bilo lijepo, čovjek napuni enigmatske i ljudske baterije.

Palo mi je na pamet to sa Rijekom, možda kao poruka "Volim enigmatiku koja teče", da plagiram ono slavno "Volim grad koji teče" iz Perine Rijeke.

Kod Mesuda je najljepše, teče i enigmatika i rijeka, a nema grada, parkinga, gužve... malko je vjetrovito, svejedno prekrasan jesenji dan.

Slavko Bovan је рекао...

Kada dobijem ovakve priloge odmah mi se raspoloženje popravi znatno. Enigmatskih druženja nikad dosta. Pozdrav svima na slici, ali i svima koji su zainteresvani posmatrači ovakvih objava.

Slavko Bovan је рекао...

Da li je pješčani sat pomogao?

Slavko Bovan је рекао...

Zaboravih zahvaliti na promociji KE.
Zahvaljujem!

Mirka је рекао...

SA BRVANA PUK SEDE SKUPA NA VRBAS!

Gojko је рекао...

Mirka nam je falila...(k'o Samsonu Dalila)...klepsidra je pomogla da se dizanjem ruke ne javljam za riječ...(njen je pijesak/ "zaslužio" pljesak)...

Dragiša је рекао...

O, TO MIRKA SAKRI MOTO!

Rešad Besničanin је рекао...

Pozdrav i od mene!

Nedjeljko Nedić је рекао...

Ako je naziv restorana "Rijeka", tada su njegovi gosti Riječani! Izgleda da ste se snašli.

Belirac је рекао...

Pozdravljam poštovane kolege. Dok ste se vi družili u Banjaluci, mi smo se družili na Sajmu knjiga u Beogradu. Šteta što to nismo mogli spojiti.

Belirac је рекао...

Od vas šest na slici, na 33. SOZAH-u u Belom Manastiru nije bio samo Hajro, ali kao da je i bio jer je već imao kupljenu kartu.

Na našoj slici su četvorica učesnika 33. SOZAH-a (i još peti negdje među knjigama). Sad mi je žao što nismo lično animirali našu enigmatsku damu iz Crvenke. Vjerovatno bi tad i ona stigla u Baranju...

Nadan Hapsić је рекао...

Pozdrav krajvrbaskim meraklijama! :)

Hajro је рекао...

Hvala na pozdravima... pomenuh jučer vjetar, izgleda da je skrivio nestanak struje pa smo Mesud i ja sinoć igrali kvizovku na starinski način - po starim pravilima i uz svijeću/lampu...

Krajvrbaski susret je bio kvalitetnih i super prijatnih 7 sati, kako veli Žarko "Živela enigmatika".