петак, 27. октобар 2017.

ENIGMATI NA SAJMU KNJIGA

(fotografija sa sajta ESS)
U sredu 25.10.2017. na štandu "Alme" održano je tradicijonalno okupljanje enigmata na Sajmu knjiga u Beogradu. Drugo okupljanje enigmata planirano je za sutra. Krsta Ivanov pretplatnicima donosi knjige koje smo svi željno iščekivali (Almanah). U Beograd Krsta stiže oko 12.30 pa poziva sve koji žele da sutra preuzmu svoje primerke da mu se odmah jave.

10 коментара:

Belirac је рекао...

Sutra, u subotu, 28. oktobra 2017. godine, tri autobusa Baranjaca putuju na Sajam knjiga u Beograd. Polazak je u 7 sati, a dolazak je neizvjestan zbog dugog zadržavanja na granici. Pokazak kući zakazan je za 18 sati. Očekujem da ćemo na Sajmi biti od 12 do 17:30.

Belirac је рекао...

Sa mnom dolazi i Nedjeljko Nedić sa sinom Žarkom. Planiramo susret s Krstom, Sretenom, Migom i svim drugim enigmatima koji tada budu na Sajmu.
Molim Krstu da napiše gdje nas i u koje vrijeme čeka.

Krsta је рекао...

Jovo,
Najkaće o ovome. Na autobuskoj stanici, dolazni peron, sam u 12.3o. Tu me čekaju Lazarević i Šarić. Nakon toga Šarić i ja,pravac Sajam knjiga i verovatno smo oko 14h tamo. Neznam gde je najbolje mesto sastanka, ali verovatno na štandu Alme- hala -1, ili štand Novosti, ako se ne varam, hala - 3, ili spred tih hala, pa unutra ... Biće nas, izgleda dosta, JN, NN, SP, MI, MT, ŽD, VŠ, KI, i ???.
Vidimoooo se!
Pozdrav

Slavko Bovan је рекао...

Prvobitno je bilo planirano da (100%) dođem sutra. Naime, trebalo je da se snima polufinale "Naslovne strane" (Imam trojicu baš-baš opasnih rivala, ali još ne znam ko mi je direktni protivnik!). Mislio sam, nakon snimanja, pravac Sajam, ali juče mi javljaju da je snimanje prebačeno za sledeću subotu. Stoga moj dolazak nije ni blizu 100%, ali nije ni čista nula.

Belirac је рекао...

Pa ako vam je svejedno, da se onda nađemo oko 14 sati na štandu "Alme u Hali 1? To je zgodnije nego u Hali 3 jer su glavni izdavači baš u Hali 1. Naš autobus kreće kući u 18 sati.
Molim Krstu da potvrdi mjesto i vrijeme pa da svi znamo i da ne lutamo.

Dejan Minić је рекао...

Prijatno druženje vam želim!

Krsta је рекао...

Danas se Šarić čuo sa Otaševićem i za sutra oko 14h, na štandu Alme zakazan je sastanak.
Koristim priliku da kažem kome sam juče i danas poštom poslao Almanah: Jovan Vuković, Dinko Knežević, Branislav Nikić, Marjan Radaković, Nikola Pešić,Željko Marković, Živadin Jovanović, Zoran Radisavljević, Dejan Minić, Rešad Besničanin. Nekima ću sutra uručiti, a preostalima od ponedeljka, takođe, poštom.
Pozdrav.

Nedjeljko Nedić је рекао...

Dolazim i slažem se s terminom u 14 sati.

Belirac је рекао...

Dakle, kao što napisa i Nedjeljko, dolazimo sutra na Sajam knjiga, a u 14 sati smo na štandu "Alme".

Večeras je i naš kolega AS odlučio da sutra dođe na Sajam. Kupio je već kartu i kreće sutra ujutro u 6 sati. Znači, Hala 1, Venac Milorada Pavića, štand 1422.

Slavko Bovan је рекао...

Ako se ja ne pojavim u to vrijeme (radim na tome da ipak dođem) neka neko fotografiše pa da objavljujem.