среда, 23. мај 2018.

REZULTATI (4. KOLO)



Kviskoteka 1202
Popunio: Branislav Nikić

11 коментара:

IlijaO је рекао...

Uf, opet se ugurah, iako među ona "sitna slova", smatram to uspjehom!
Šteta, moja je imala 8 CP!
Čestitke pobjedniku kao i svima plasiranima! EKK opravdao status!

Zdenko је рекао...

Čestitam pobjedniku i svima na tablici!

Tonci M је рекао...

Odlično: 9 11-ica, među njima lijep spektar klasičnog (SEDLAR, PATTIERA, MANI, AHIL) i novog (ABRAHAMS, MORANA), plus okomiti pojmovi koji su redom rješivi (LEVE je najteži), a kao što je navedeno imaju i šmeka (posebno mi se sviđa UHLJEBI :)).

Upravo onakva vrsta rada kakvu bih i volio vidjeti na prvom mjestu :)

Slavko Bovan је рекао...

Bravo!

Slavko Bovan је рекао...

Svojim sam plasmanom vrlo zadovoljan, a zadovoljan sam i svojom 11x11 križaljkom. Poslao sam nekoliko komada, ali ova koja je (vjerovatno) najbolje plasirana ima 7 crnih polja i osam jedanaestica.

Slavko Bovan је рекао...

IlijaO dobro zapazi - EKK opet solidno. Devetorica na spisku. Posebno raduje jedan ali vrijedan bod predsednika EKK. Juče mi je u gostima bio Zlatan, radi kameeleonku i kaže da baš uživa u takmičenju sa mlađima od sebe, ali NE DA SE! Tako treba.

Slavko Bovan је рекао...

Zahvaljujem Banetu na prilogu (popunjena mreža).

Marko Mihaljević је рекао...

Lijepo od gospodina Matića kojem ovom prilikom čestitam na pobjedi!

U ovom kolo sam pokušao sastaviti križaljku s četiri crna polja (bio sam vrlo blizu), na kraju sam je sastavio sa pet ali to je prouzročilo uvrštavanje i dva manje poznata pojma (kod ovakvog malog formata bilo je to zabavno eksperimentiranje :))

Mandrak је рекао...

Nekome se možda neće dopasti što su vodoravni pojmovi, izuzev jednog, sama imena i prezimena. Iako nisam ni za, ni protiv, više bi mi se dopalo da je sve to praćeno još jednom uspravnom 11 - icom. Ovako mi izgleda malo neozbiljno.

Slavko Bovan је рекао...

Ne treba napominjati da se čekaju i prilozi od kolega koji su u mogućnosti da šalju skenirane radove iz prethodih kola (popunjene križaljke, slikogrami,..). Vidim da vlada izuzetno interesovanje za sve vezano za ovo takmičenje. Objave brzo dođu na listu najčitanijih.

Nedjeljko Nedić је рекао...

Odlična križaljka. Moj favorit i bio je Kruno kojemu je to prva pobjeda na PHE. Čestitke svim osvajačima bodova.