четвртак, 17. септембар 2020.

NOVI POSAO ZA EKK

Nedavno me (telefonom) kontaktirao urednik jednog hrvatskog lokalnog medija koji se raspitao da li bih (da li bismo) mogao raditi jednu skandinavku (A4) tjedno. Pita da li je jezik problem, da li mogu da zadovoljim neke tehničke parametre, da li mogu da pratim tempo...koliko će to njih koštati...Rekoh mu da bi bilo dobro da ne pričamo  „nasuho“ i da ću poslati probnu stranicu, pa ćemo se dogovarati. Uradio sam skandinavku, poslao, danas su me ponovo kontaktirali  (kažu:“ Odlicno. Mozete li mi reci cijenu neku okvirnu za cetiri mjesecno.  U nekim posebnim prigodama bismo dogovorili i više od jedne ali sada mi je potrebno 4 puta mjesecno”)

Pregovori oko honorara su završeni za minut. Dakle, EKK od sledeće sedmice radi za još jedan list.

Pozivam članove EKK koji žele da se priključe timu sastavljača da se jave. Uslovi: Poznavanje pravila koja važe u hrvatskoj enigmatici, ozbiljnost u pristupu (rokovi, opisivanje, nema:“nisam stigao!“). Skandinavka mora biti prilagođena „običnim“ odgonetačima.

4 коментара:

Анониман је рекао...
Администратор блога је уклонио коментар.
Slavko Bovan је рекао...

Članovi EKK će dobiti informaciju koliki je honorar ugovoren (Nije rđav).

Nečlanove ne bi trebalo da taj podatak interesuje, te anonimne provokacije nemaju efekta.

IlijaO је рекао...

Evo dragovoljca za opisivanje! ...pretpostavljam ono: u jednu kockicu pet redaka , max 9 slova po redku...ili?

Slavko Bovan је рекао...

Prijava evidentirana, ali trebaće nam gotov proizvod (sastav i opis). Sve će biti jasnije kada objavim prvu skandinavku.