среда, 24. фебруар 2021.

MLADENOVA SKANDINAVKA

Piše: Mladen Marković

Krajem 2013. godine,  kada sam na svom blogu objavio prvu verziju beline 15 x 6, od nekoliko ličnosti koje su se pojavile u mreži,  manekenka i TV voditeljka Katarina Vučetić bila je najaktuelnija i zato se njen lik našao u izrezu. No, vremena se menjaju: nakon malo više od 7 godina, Katarina je bezmalo zaboravljena, a jedno drugo ime, koje je 2013. na jedvite jade opisano (kao „naša balerina“), danas je u žiži javnosti: ANA LEČIĆ. 

Dvadesetdvogodišnja glumica Ana Lečić u trenutku nastanka ukrštenice imala je samo 15 godina i još uvek nije bila ni studentkinja FDU – a. Pažnju medija je privukla mnogo kasnije kao kćerka Branislava Lečića, zatim je potvrdila  talenat glavnom ulogom u TV seriji „Dug moru“, a poslednjih dana je u prvom planu zahvaljujući filmu Predraga Antonijevića „Dara iz Jasenovca“, u kome je izvanredno tumači lik svirepe Božice, nadzornice logora. 

1 коментар:

Mandrak је рекао...

Primetio sam još jednu stvar: ukrštenica je najavila ozbiljniju karijeru turskog glumca po imenu Aziz Izet Bičiči. 2013. sam ga jedva našao na Imdb - u, ali sam u tekstu na svom blogu napomenuo da se može desiti da pre ili kasnije postane vrlo poznat. I to se zaista desilo: u međuvremenu je igrao krupne i sve krupnije uloge u mnogim popularnim turskim serijama, od kojih su bar 2 prikazane kod nas. :)