понедељак, 24. октобар 2022.

KVIZ U TREBINJU

Nezvanično saznajem da je Cetićeva ekipa večeras ostvarila pobedu na pab kvizu u Trebinju. Kada dobijemo potvrdu, moći ćemo i  čestitati :)

5 коментара:

Aljoša Vuković је рекао...

Bravo!

Slavko Bovan је рекао...

Sad mogu da čestitam i ja.

Ilija Đurković је рекао...

Svaka čast Dragiši i kolegama!

Slavko Bovan је рекао...

Dragiša šalje poruku zaobilaznim putem:

Počela je nova sezona Pab kviza u restoranu "Humsko", u Trebinju. Naša ekipa s novim imenom "Drum tim", u istom sastavu (nadamo se uz povremena osvježenja), krenula je bez nekih posebnih priprema i s različitim očekivanjima, ne znajući ima li novih naoštrenih rivala, ali u tradicionalno dobroj auto-atmosferi i odličnom raspoloženju! Ipak smo bili dugo (5-6 mjeseci) bez ove, svima prijatne, uzbudljive, korisne i zabavne terapije.
Prvo poluvrijeme, četiri oblasti po pet pitanja, bilo je razočaravajuće za nas. Nekoliko sitnih grešaka, dosta teških ili "malo težih" pitanja, pogrešna "pogađanja" i ozbiljno uzdrmana ekipa. Ovaj put nije bilo džokera, sve oblasti su nosile po 5 bodova. Imamo 12 od 20, mada smo uboli peticu na sportu! Malo bolji drugi dio bio je dovoljan da, sa 25 poena, odmah na početku zauzmemo vrh tabele. Sada malo uživanja u pobjedi i pripremanje taktike za čuvanje prvog mjesta!
Hvala na čestitkama!

Slavko Bovan је рекао...

Dragiša je u Koceljevi najavio mogućnost da narandžastu boju zamijeni nekom drugom. U mini-prelaznom roku dobio je primamljivu ponudu da pojača jedan enigmatski klub (i time bitno oslabi EKK). Reče da razmatra ponudu (nije kazao sa koliko se ništica piše suma obeštećenja) te da ćemo dobiti informaciju o odluci do kraja 2027. godine.

Rukovodstvo EKK nije dobilo zahtjev za bilo kakvom ispisnicom, pa pronicljivo zaključujemo da je u pitanju samo "dizanje cijene" kad budemo potpisivali produžetak ugovora sa šampionom u rješavanju rebusa.