уторак, 25. октобар 2022.

LUKA SVUDA STIŽE

Javlja Luka Pavićić

Sinoć je udruga maslinara Mastrinka iz Kaštela u Dvorcu Rušinac u Kaštel Lukšiću organizirala književni kviz. Ekipa Dijana & Kompany (Dragan, Gvido, Dijana i Luka), nakon prvog kruga bila tek trećeplasirana sa 7 punata zaostatka za vodećim. U drugom krugu s 25 pitanjima "u glavu" uspjeli smo pogriješiti samo na 1,5 pitanje, čime smo u furioznom finišu zasluženo osvojili prvo mejsto.

Nakon ovog uspjeha, vrativši se u Split, pozvan sam da upotpunim ekipu Roger Milla & Kompany (Marinko, Brane, Miro i Dragan) na drugi Kviz na temu Hajduka. U kafiću Sun City okupiše se većinom strastveni navijači puni znanja o Majstoru s mora. Nakon prvog kruga imali smo treći rezultat i 5 punata zaostatka za vodećim, no odgovorivši točno na svih 20 pitanja drugoga kruga, domogosmo se pozicije doprvaka, koja za nagradu dobija dvije pizze. U slast nam bilo!

3 коментара:

ROK BAN је рекао...

BRAVO,

Ilija Đurković је рекао...

Svaka čast Luki na kvizaškim uspjesima! To nije nimalo lako.
Ja imam kvizašku ekipu u Podgorici (priključio sam se prije oko desetak mjeseci), najveći uspjeh je bio 2. mjesto, inače je uobičajeno 8-9 mjesto (od 40 ekipa)...

Aljoša Vuković је рекао...

Luka, svaka čast!