четвртак, 30. март 2023.

NOSTALGIJA (1703)

Mini Čvor br.587 (04.06.1987.) str.2
Prilog: Gojko Mandić

5 коментара:

Gojko је рекао...

Elvedin(Dino)mi je komšija,sedam godina mlađi od mene.On je sa svojim(i mojim) komšijom Slobodanom Prtijom dolazio u moj sobičak gdje sam ih zainteresovao za enigmatiku i Dino je bio dobar đak(bolji nego ja profesor).Pomno je pratio i brzo kapirao suštinu kvalitetnog rada.Slobodan je nekoliko ukrštenica objavio u Mini čvoru,a Dino je to radio duže, ozbiljnije i u više ondašnjih(nam) časopisa objavljivao radove.Završio je arhitekturu u Sarajevo,sada je u Americi .Nedićev Leksikon zagonetača BiH ga čeka kao i nekoliko brojeva Mini čvora gdje ima i njegovih radova.Ne znam da li prati ovaj blog,ali pozdravljam ga.

Neki Tip је рекао...

O Slobodanu Prtiji nema odrednice u Nedićevom Leksikonu zagonetača BIH. I on je iz Sanskog Mosta (r. 30. 12. 1970.). Možda imaš koji podatak više o njemu.

Neki Tip је рекао...

Došao sam do e-mail adrese Elvedina Krupića i nadam se da ću uskoro moći reći nešto više o njegovom današnjem životu (arhitekt, stručnjak za krovne konstrukcije!).

Gojko је рекао...

Maloprije sam se čuo sa Slobodan Prtijom.U Inđiji je.Njegov datum rođenja je,ipak : 30.05.1969.Završo je Višu turističku,oženjen.Koliko znam da je objavio nekoliko ukrštenica u Mini čvoru.Sa Štefom sam razmjenio nekoLiko mailova i on će mu poslati onaj enigmatski upitnik da popuni koji će i Nediću dobro doći za Novi Leksikon zagonetača BiH.

Slavko Bovan је рекао...

Volim kada objave na TIO budu inspirativne, te izazovu konstruktivne poteze :)