четвртак, 7. септембар 2023.

POZIV

ЕНИГМА – 70, МОНОГРАФИЈА

   На 22. СЕС-у, одржаном у Каћу, презентована је штампана монографија ЕНИГМА – 70, у црно-белој верзији. МЕ – 70 биће штампана и у колор везији.

   Цена набавке Е-70 је: ц/б верзија 1500 дин. са поштарином у Србији, док колор верзија је 3700 дин, у којој није урачуната поштарина. Поштарина се плаћа код поштара при преузимању монографије.

   Обавештавам колеге енигмате, а и остале заинтересоване да је крајњи рок за пријаву, а уједно и уплату датог износа по примерку , 10. октобар 2023. године.

   Пријаве по истеку датог рока, за било коју верзију, неће се примати.

...Пријаву и уплату можете обавити на моју адресу или на т.р. код Поштанске штедионице: 200 – 40542426 – 74.

Поздрав,

Бор, 04.09.2023.                                                                                  Крста Иванов

19210 БОР, Његошева  43, e-mail: kivanov@mts.rs

5 коментара:

Slavko Bovan је рекао...

Knjiga je dobra i preporučujem je.

Бранислав Никић је рекао...

Ja i Jovica Dinčić naručismo po jednu!

Анониман је рекао...

Da li je moguća dostava i kupnja na SOZAH-u u Novoj Gradišci? Vjerujem da ima desetak zainteresiranih kao Valter i ja. Pero

Slavko Bovan је рекао...

Pero, druže, o tome smo pričali u Kaću. Ako uspijem da se organizujem i krenem na put za NG (trenutne šanse su 50-50 i polako rastu) neće mi biti teško da se "natovarim" sa desetak knjiga. Ako ne budem dolazio, naći ćemo način. Svi zaintereosovani za knjigu neka se jave Krsti da ih evidentira, a onda ćemo smisliti način. Navijajte za mene, jer imam veliku želju da opet dođem u taj dio Slavonije.

Trudim se da dođem u NG, između ostalog da bih odužio neke dugove prema nekim kolegama iz Hrvatske. Čim prođu Dani ludaje, zasukaću rukave da bih akcija "SOZAH" bila uspješna (s moje strane).

Krsta је рекао...

Pero hvala na interesovanju za ME - 70, a takodje i Valteru. Već trojica, Antonić i J. Nediić (c/b verzija), dok Horvat u koloru, su naručili. Voleo bi da se zainteresovani kolege za E-70 iz Hrvatske jave sa naznakom koja verzija, jer nisam u poziciji da pravim "rezervni" tiraž. Koliko se naruči-prijavi toliko se štampa i odmah plaća, a cene nisu male. Za dostavu, najbolje bi bilo da primerke ponese Slavko na SOZAH-u.
Pozdrav!