понедељак, 29. април 2024.

BILI SMO U RAPCU (1)

Jutros sam vas zamolio da me dodatno ne stresirate (jer me u Kikindi sačekala stresna situacija) te da malo popustite, makar dan-dva, ali izgleda da je badava moliti. Moraću zapretiti, prije svega Mladenu. Sad sam vrlo, vrlo ozbiljan! Trenutno nemam snage da polemišem, niti da brišem komentare (desetine komentara), ali ću to učiniti kada se lična vanredna situacija izbistri.

U proteklih tridesetak godina bio sam na sedam SOZAH-a, 23 SES-a, nekoliko desetina drugih okupljanja enigmata, najčešće je bilo dobro i prijatno, a za Rabac mogu dati ocenu (u skali od 1 do 10) čistih DESET PLUS. Poređenja radi, do sada najbolju ocenu dao sam Kikindi 2012 i to devetku (verovatno sam tu malo navijački ocenjivao). Možete misliti kako je dobro bilo u Rapcu kad sam Kikindu "svrgnuo s trona". Kada sam krenuo iz Rapca, imao sam plan da se prvo zahvalim Valteru, pozovem sve ljubitelje enigmatike da mu se poklonimo do zemlje, jer je to zaslužio. Potom sam pravio planove objava na TIO - red objava rezultata, red takmičarskih zagonetaka (od najboljih pa redom), makar 5-6 "Eroteka" (čak sam napravio i koncept za "Eroteku"), dosta fotografija, zahvaljivanja kolegama, pominjane pozitivne atmosfere... Bio sam vrlo raspoložen za rad. U BL prvo "podizanje pritiska" imao sam nakon  čitanje komentara ispod "Srebrnjaci". Jutros kod kuće me dočakuje napeta atmosfera. Mali Luka će u bolnici biti još najmanje četiri dana (trebalo je da napusti bolnicu danas), Kad sam se malo  pribrao, pogledao sam nove komentare koji me totalno izbaciše iz koloseka. Zar baš mora onako da se piše?!

Kako da pišem "Eroteku" kad treba da raščišćavam ovakve  komentare? Kako da ispunim planirano i objavim mnoštvo informacija koje čekate? Moraću malo da korigujem planirano, ali nećete biti uskraćeni ni za koju bitnu objavu, a fotografije ću objaviti u narednim danima. Evo imate pozdrav i od mene i od malog Luke (Sad sam razgovarao s njim. Dobro je. Ne čita komentare na TIO).

 Odoh sad da popijem kafu smirušu, pa ćemo da vidimo šta imam u materijalima za objavu.

Foto: Božo Miljević

Нема коментара: