недеља, 15. децембар 2013.

TAPŠANJE (151)

Piše Sreten Perić:
Šaljem ti tekst iz Eureke plus br. 32 (novembar/decembar) o 40 godina Eureke iz pera gl. i odgovorne urednice Gordane Vorkapić:
  
Ovako vredan jubilej proslavljamo tako što smo ponosni, što mu se radujemo, prisećamo proteklih godina i brojeva i razmišljamo... kako dalje. Druge slavljeničke manifestacije su izostale zbog mnogobrojnih otežavajućih okolnosti pod kojima radimo. Obećavamo svim Eurekašima, sadašnjim i budućim, trudićemo se da ih ne uzneverimo bez obzira na sve. Računamo na njihovu podršku i razumevanje. Svaki broj je za nas novi izazov, da budemo među najboljima. U tome smo uspevali, jer da nismo sada ne bismo slavili ovako vredan jubilej - 40 godina je, sigurno, garancija kvaliteta. Za kraj je dobra optimistička misao - 40 godina je iza nas a pred nama još mnogo, mnogo više.

5 коментара:

Анониман је рекао...

Sretene, žalosno je što uznemiravaš ostale zaljubljenike u enigmatiku sa ovakvim nebulozama.
Mile

Анониман је рекао...

Ide Mile Lajkovackom prugom, a enigmatika prolazi pored njega.

Анониман је рекао...

Mile, kad neko (bilo kako) izgura 40 godina, da ne kažem opstane na tržištu, to je već nešto, a samim tim i za poštovanje.
Uzgred, ne znam nijednog enigmatu s naših prostora koji nije sarađivao sa "Eurekom".
Lozničanin

Миле Јанковић је рекао...

Rekao sam da se neću javljati na ovom blogu, i sada moram ovo da demantujem, ovo nije moj komentar, nemam ni jedan razlog da pišem negativno o Eureci. Slavko neka proveri IP adresu. Očigledno da nekome "mnogo nedostajem", mada znam i kome.

Slavko Bovan је рекао...

Odmah sam shvatio da Mile nije Mile Janković, te nema potrebe da provjeravam IP adresu.