недеља, 24. септембар 2017.

AH, TAJ SOZAH (1)

Sa današnjeg izleta
Bukvalno OVOG momenta stigao sam u Kikindu, te se odmah prihvatam posla. Kada sam se prikačio na blog, vidim da ste kliktali "ko orlovi kliktaši", pa pronicljivo zaključujem da čekate izveštaje i fotografije. Evo, krećem vrlo brzo.
Najkraće: Ovo je bio jedan odličan susret enigmata, vraćam se sa mnoštvom pozitivnih utisaka, što ću s vama nesebično da podelim u narednim satima i danima. Pozitivna energija na svakom koraku, domaćini u svakom postu zaslužuju sve pohvale, a ni gosti (što bi Lale kazale) "nisu bili besni", pa svi jednodušno ocenjujemo SOZAH u Belom Manstiru najvišom ocenom - Pet plus! Bravo.
Sledi niz postova, a odmah ću da najavim da će svi do jednog biti sa pozitivnim sadržajem.
Za početak, dok se ne okupe sva tri fana ovog bloga (Ilija jedan, Ilija drugi i onaj treći, koji nije Ilija) naredio sam (čuj naredio?!) Najboljoj od svih žena da pristavi kafu "poslesusretušu", da se malo oporavim od dugačkog puta, pa kreće,. Narednih dana TIO će raditi ko dragstor, dakle - non-stop.
(Foto: Sonja Nedić)

7 коментара:

Dejan Minić је рекао...

Ja sam se sa porodicom divno proveo u Belom Manastiru, kako u druženju sa dragim prijateljima, tako i u uživanju u lepotama predivne Baranje. Nije mi teško palo što sam od petka u 06.35 h do nedelje u 20.50 h prešao kolima 1107 kilometara - vredelo je! U potpunosti delim Slavkove utiske.

Još jednom zahvaljujem sjajnim domaćinima ovog prekrasnog SOZAH-a, Vesni, Jovanu, Sonji i Josipu na trudu i gostoprimstvu. Pozdrav za njih i za sve učesnike susreta!

Belirac је рекао...

Mi organizatori 33. SOZAH-a Dejanu Miniću, njegovoj supruzi Anđeli i sinu Petru zahvaljujemo što su došli i svojim učešćem obogatili naš skup.
Svaka vam čast što ste bili spremni u tri dana prijeći 1107 km da biste prisustvovali događanjima u Belom Manastiru i Baranji.
Za takve ljude i prijatelje vrijedilo se potruditi da u Baranji dožive nešto lijepo i kući ponesu prijatne utiske.

Dragiša је рекао...

Moj brojčanik se zaustavio na 1070 km! Zamislite, ne osjećam nikakav umor!
Stvarno je bilo odlično, svi su bili sjajni tako da bi bilo kakve ocjene sigurno bile nerealne i preskromne!
Domaćini izuzetni, ljubazni i predusretljivi na svakom koraku. Pomenuti su Vesna, Sonja, Jovan i Josip, a dodao bih da zasluge za sve dobro i pozitivno što se dešavalo u Belom pripadaju i Nedjeljku Nediću I Iliji Ozdanovcu!

Hvala vam svima!

Радоја Рацановић је рекао...

Da, ovo su bili po mnogo čemu izuzetni susreti. Ostaće upamćeni po besprijekornoj organizaciji, dobro osmišljenom programu i preciznom tajmingu, odličnim, nadasve zanimljivim i ovom rangu takmičenja primjerenim zadacima u sve tri takmičarske discipline... Trud i ljubaznost domaćina neću posebno isticati, to se valjda podrazumijeva, ali moram nešto čim smo svi mi koji smo prvi put posjetili Baranju bili veoma prijatno iznenađeni – komformnost smještaja i ugodnost sredine u kojoj se sve odvijalo, kao i ljepotu, pitomost i od Boga dano bogatstvo Belog Manastira i cijele Baranje. Sve je to uticalo da se tu svi osjećamo zadovoljno i opušteno pa ne čudi da je sve proteklo u ležernoj i prijateljskoj atmosferi, odličnom druženju i sa mnogo pozitivne energije. Hvala domaćinima i organizatorima za sve!

Dejan Minić је рекао...

Da, IlujuO i Nedjeljka sam zaboravio, a i oni su odradili lavovski deo posla. Po očekivanju, Ilija je bio jedan od najveselijih učesnika i sjajno je prenosio tu svoju energiju na sve učesnike. Svaka čast i Nedjeljku za onoliko poklonjenih knjiga!

Luka је рекао...

Naš brojčanik se zaustavio na 1255. Sve pohvale za dobru organizaciju, i ugodno druženje. Također, priznanje i onima kojma ni 1000 km nije bila prepreka za ugodno druženje.

Boživranovcima je žao što nisu mogli ostati na završnim ručku, no put je dug, a trebalo se odmoriti od "opuštajućeg" vikenda za "nove radne pobjede". Obzirom da nije preporučljivo voziti se praznoga stomaka, u našem itineraru na ovoj ruti su obavezni Džankini ćevapi kod Fehre u Vitezu i baklave u Bugojnu. Inače itinerar je definiran nakon osječkog SOZAH-a 2013., a potvrđen 2015. u projektu 24. WPC u Bugarskoj, i pokazao se vrlo dobrim.

Aladin је рекао...

Organizatorima SOZAH-a zahvaljujem na prelijepom dočeku i nezaboravnim
trenucima koje smo doživjeli tokom protekla tri dana.