уторак, 3. април 2018.

ASOCIJACIJE (1135)

Autor: Boško Strelica

9 коментара:

N. Petkovski је рекао...

МЕТЕОR

Bosko је рекао...

Јесте метеор.

N. Petkovski је рекао...

E, konačno da i ja iz prve pogodim.



Slavko Bovan је рекао...

Nikola, lako je ovdje pogoditi iz prve.
Hajde ti, sokole, TAMO na onom blogu rastumači kakva pravila važe! To se ne može raspetljati ni uz pomoć Marjana koji pod miškom nosi Statut.

IlijaO је рекао...

Pa moraš, Nikola, kad ti već ne ide( čuj ovo!), kod Žece!
Potpis: mali zlobnik!he -he ;-))

Slavko Bovan је рекао...

Ha-ha, ne prepisuj Ilija!
Vidim da i ti uživaš u "spunici". Svi čekamo šta će biti na kraju...hoće li se klupko razmrsiti, ali koliko god razmrsuju sve se više zapetljavaju. Don Paskvale štiti Don Pedra jer govori samo u metaforama, dok Don Karlos u svojoj hacijendi ne dozvoljava da iko pisne drugačije od njega. Sve to Don Pedro s mukom pokušava pratiti i totalno je zbunjen... Prava zavrzlama.
Stara narodna poslovica: Ko s đavolom tikve sadi o glavu mu se razbijaju.
Stara tibetanska mudrost: Ako na internetu iznosiš neargumentovane pretpostavke, o tome ko je kriv za izvjesnu situaciju, obično ti to skoči na nos.

N. Petkovski је рекао...

Sve je pod kontrolom ljudi, nemate se zašta brinuti. Ja sam enigmatičar, radim enigmatiku, ali znam i da se svojski zabavljam. Kod mene je uvek sve veselo.

Mandrak је рекао...

Apelujem da neki hroničar kopira i sačuva tu akademsku raspravu pre nego što Sindikalac obriše. To je za anale, a možda ne bi bilo loše i da se štampa u Glasniku tzv. Ess - a.



Slavko Bovan је рекао...

Pridružujem se apelu. Možda i na naslovnu stranu glasnika kao primjer kako izgleda harmonično stanje u harmoničnoj organizaciji (Manja, ali kompaktnija organizacija sa probranim članstvom).

Ovo naprijed je ironija, a sada ozbiljno: Nadam se da će gazda pronaći neki novi posao za članstvo. Ovako nervozni opasni su za sebe i okolinu.