понедељак, 23. април 2018.

UNA ČEKA ENIGMATE

Unu svi vole (Mesudovi Grga i Šarka)

Mesud spreman za šetnju uz Unu

Una, jedna i jedina
Hajro šalje prve fotografije sa Une. Javlja da je sve spremno i da se očekuje dobrooooo druženje. Vremenske prognoze su povoljne, a na enigmatima je samo da dođu... Pozitivne energije ne manjka.
(Pojašnjenje SB: Fotografije nisu najčistije zbog malih tehničkih problema koje ima blogogazda. Dakle, nije do fotografa!)

8 коментара:

Slavko Bovan је рекао...

Pozdrav Mesudu i Hajri, te svima koji će uživati na Uni. Nama ostalima preostaje samo da nestrpljivo čekamo fotografije i izvještaje.

Анониман је рекао...

Naravno Škorpion mora biti pokraj vode....ciao , Tonći

Mesud је рекао...

Otpozdrav Tonćiju!
Drago mi je što ću vidjeti bar dio dragih enigmo-jarana.

Hajro је рекао...

Pozdrav Tonći, evo gledam prognozu, trebalo bi biti sunčano i toplo (u subotu 26 C)... biće to lijep vikend, ne sumnjam da bi i jedna djevica uživala kraj Une.

Sinoć sam do 1 ujutru radio na jednom zadatku pa je bilo zanimljivo pogledati kako bi rješavanje moglo ići, odakle će početi i sl... Sjetih se kako me je davno nekad (kad sam ostavio "karijeru" pravnika zarad crnih polja...) ozbiljna i dobronamjerna osoba pitala "A šta ćeš ti tamo u Sarajevu raditi", a ja odgovorih "Najbolji posao na svijetu, praviću narodu razbibrigu" ili što Pero reče "Nisu ovi u Novom Listu znali da bih ja to radio i besplatno". Lijepa nam je ova rabota.

Belirac је рекао...

Ni ove godine ja ne mogu na Unu, ovaj put zbog promjene termina.
Danas (24. IV.) vratili smo se iz Banje Vrućice nakon 10 lijepih dana provedenih u okolini Teslića. Enigmatike nije bilo puno, ali je bila vrlo sadržajna: dva lijepa druženja i mnogo nostalgičnog rješavanja.

Hajro је рекао...

Una će, na osnovu dosadašnjih potvrda, dočekati splitsku ekipu (Luka, Miro, Pere plus možda četvrti), zagrebačku ekipu (Vlado, Boris, Ivan, Zdenko, Ranko), banjolučku ekipu (Gojko i Nebojša), plus solidan broj pojedinačnih mohikanaca - Pero, Radoja, Žarko, Rešad, Dragiša, Emir... neću navoditi brojna imena onih koji su rekli "nisam siguran, ali ću nastojati doći".

Srdačan pozdrav i dobrodošlica svima, živjela enigmatika i neka nas ovakvih kakvi jesmo, idemo se družiti, natjecati i takmičiti, čestitati i kritizirati... predložiću da subotnju večeru dijelom odradimo i kao okrugli sto(l), tema nam neće nedostajati.

Анониман је рекао...

Hajro,hvala ti na pozivu,ali znaš da nisam fit......ali to ne znaći da vam ne želim lijepo druženje na Jedinoj....tebe sam vidio u Šeheru,a volio bih BAŠ da vidim svog drugara Mesuda,pa ga posebno pozdravljam....Tonći

Анониман је рекао...

Nemoj Hajro okrugli, majke ti. Ko će doć do riječi od tebe? Stavi po dvojicu, trojicu za svaki sto(l). Pero