понедељак, 21. јануар 2019.

KONKURISALI SMO

EK "Kikinda", kao što to rade sve ozbiljne organizacije, redovno prati sve javne konkurse, pa konkurišemo svaki put kada ispunjavamo uslove. Naš dobar rad nas je više puta kvalifikovao da u žestokoj borbi budemo na listi odabranih (mnogo zainteresovanih, a iznos novca koji se deli je često vrlo ograničen) Naši projekti su nekoliko puta prošli "sito i rešeto", te su nam odobrena namenska sredstva. (Naravno, bilo je i odbijanja, što se sasvim normalna pojava). Nakon realizacije projekta, u kome svaki dinar potrošimo strogo namenski, treba da se podnese izveštaj nadležnom organu, što je jedan od uslova da bi se uopšte konkurisalo za naredni konkurs. Svaka nepravilnost znači eliminaciju pre odlućivanja komisije za dodelu sredstava. Do sada se to nije dešavalo, a neće ni ubuduče.
Danas smo podneli obimnu dokumentaciju na redovni javni konkurs Grada Kikinde za sufinansiranje projekata udruženja građana. Pošto je ovo specifičan vid konkursa ("za projekte od izuzetnog značaja za Grad Kikindu") konkurišemo sa dva projekta - Svetsko juniorsko prvenstvo u kvizingu i Enigmatski Dani ludaje.
Uskoro će biti raspisan još (najmanje) jedan konkurs za sufinansiranje udruženja građana, a koji se odnosi na redovne aktivnosti. Spremno čekamo.

6 коментара:

Branko је рекао...

Svaka čast!

Slavko Bovan је рекао...

Danas smo dobili i službenu potvrdu da je pozitivno ocenjen naš izveštaj o realizaciji prošlog projekta.

Slavko Bovan је рекао...

Danas je zaokružen i spisak obnavljanja ugovora sa redakcijama s kojima se potpisuju ugovorio saradnji godišnje. Potpisan ugovor (pod istom uslovima) sa Subotičkim novinama i za 2019. godinu.

Vjeko Hudolin је рекао...

Pozdrav kolegama iz Kikinde! Iz rada i djelovanja Enigmatskog kluba Kikinda možemo puno naučiti i mi u mlađim klubovima! U Zagonetačkom klubu Dragalić ovih dana očekujemo izlazak prve naše knjige, drugu već naveliko pripremamo, a i za treću smo već prikupili puno podataka...
Nadamo se da ćemo na natječajima na koje ćemo se prijavljivati opet osigurati novac za financiranje naših projekata.

Vjeko Hudolin

Анониман је рекао...

Rukovodstvu svaka cast. Tako to rade ozbiljni ljudi i klubovi.
Poz.
Dinko

Belirac је рекао...

Slažem se s Dinkom, Vjekom i Brankom.