четвртак, 14. фебруар 2019.

NOVI ČLAN EKK

Od danas EK „Kikinda“ ima još jednog novog člana (prvo učlanjenje u 2019. godini!). U klupskoj evidenciji pod brojem 99 upisan je Darko Jovanov (sada) iz Vrbasa. Darko je rođen 12.11.1984. godine u Kikindi, jedno vreme se vrlo aktivno bavio sastavljanjem ukrštenica, učesnik je Susreta enigmata Srbije 2012.godine u Kikindi. Rado sam ga upisao u evidenciju, želim mu dobrodošlicu u EKK, a radujem se i najavljenom susretu uživo za dva dana u Kikindi.

8 коментара:

Dejan Minić је рекао...

Znam čoveka sa Susreta iz Kikinde:)

Srećno!

(Javlja mi se da stotog člana nećemo dugo čekati:))

Gojko је рекао...

"KONVOJ" RADOVA

Dobrodošao!

Nedjeljko Nedić је рекао...

Isključeni broj 99! Možda već i sad imamo više članova od svih drugih klubova!

Анониман је рекао...

Komsija Slavko, ako cu biti 100-i clan uclani me odmah. A ako ne onda cu sacekati neki drugi , "lakopamtljiv"broj !
Holandjanin

Slavko Bovan је рекао...

Izvod iz pravila: Da bi neko bio evidentiran kao član EKK treba da izrazi (nedvosmislenu) želju za učlanjenjem. Dakle, nema:"podržavam, hoću, trebalo bi,...vi ste moji...". Treba: HOĆU DA SE UČLANIM U EKK. Tada se upisuje u evidenciju, a svako učlanjenje verifikuje predsedništvo, a na skupštini (jednom godišnje) preispituje se spisak.
Pošto ne naplaćujemo članarinu (finansiramo se na neke druge načine) da bi neko bio (ostao) član EKK mora u kalendarskoj godini učestvuje u makar jednoj akciji EKK (To nije teško ispuniti jer imamo dosta akcija).

Da rezimiram: Preformuliši komentar.

Dejan Minić је рекао...

Ne ne, okrugla brojka košta 100 evra, pa izvolite, ahahahahahaha.

Slavko Bovan је рекао...

Pojašnjenje: U Kikindi imamo mnogooooo sipatizera koji sebe smatraju (skoro)članovima, te nam stvarno dosta pomažu, daju podršku, učestvuju u našim aktivnostima (pojedinci već tri godine). O nekima od njih sam već pisao, ali kako je naše (dobro)pravilo da nikoga ne cimamo za rukav, niti zovemo (specijalnim pozivnicama) čekamo da kažu "magičnu rečenicu".

Slavko Bovan је рекао...

Obavještenje: Trenutno imam neke probleme sa yahoo adresom, pa ako je nešto hitno pišite na gmail, dok glavna adresa ne proradi punim kapacitetom.