среда, 20. април 2016.

KVIZ ZA OSNOVCE

Vanja je opet bio dobar voditelj

EKK maneken

Testiranje

Finalisti sa žirijem


Gradski sekretarijat za zaštitu životne sredine, povodom Dana planete Zemlje, danas je u Kulturnom centru organizovao kviz za učenike kikindskih osnovnih škola. Na kvalifikacionom test od 30 pitanja nastupilo je osam ekipa. Takmičari su pokazali izuzetno  znanje jer je za plasman u finale bilo potrebno odgovoriti tačno na čak 26 pitanja. U finalnom takmičenju najuspešnija je, sa 55 bodova, bila ekipa OŠ „Feješ Klara (Igor Zeljković, Antonio Borenović, Matija Francuski i Mihailo Tanackov). Drugo mesto (52 boda) izborila je ekipa OŠ „Žarko Zrenjanin“ (Luka Momčilov, Lidija Renji, Stefan Novaković i Ognjen Terzin), treći su bili učenici OŠ „Vuk Karadžić“ (Nikola Plavšić, Matej Imbronjev, Nemanja Novaković i Miloš Ivetić“) sa 50 bodova, dok je OŠ „Sveti Sava“  (Anja Berić, Anja Vučić, Kristian Balaž i Milan Jakšić) sa solidnih 46 bodova zauzela četvrto mesto.
Kviz je pripremio Enigmatski klub „Kikinda“. Autor kviza je Slavko Bovan, a voditelj je bio Vanja Tomašev. Treći član EKK, Edvin Tot, bio je zadužen za tehničku podršku (video-bim i računar).
Za sve učesnike (32) Sekretarijat za zaštitu životne sredine obezbedio je prigodne poklone, dok su četiri najbolje škole nagrađene vaučerima za nabavku školske opreme.

4 коментара:

Slavko Bovan је рекао...

Još jedno pozitivno brojanje za EKK. Prije 10 minuta na "oko u oko" podnijet izvještaj predsedniku kluba Zlatanu Pupezinu. Trojka neposrednih izvršilaca od Zlatana dobila pohvale.

Slavko Bovan је рекао...

Djeca su pokazala izuzetno znanje. U kvalifikacijama najbolji rezultat bio 29 bodova (iako pitanja i nisu bila jednostavna). Ta škola je u finalu osvojila treće mjesto.
Zadovoljstvo je raditi za ovakve takmičare.
EKK će uvijek podržavati ovakve akcije.

Slavko Bovan је рекао...

OBJAVLJENO NA CIVILONU

Slavko Bovan је рекао...

Takođe, lokalna televizija (Rubin) imala prilog o ovom kvizu.