недеља, 5. септембар 2021.

OBAVEŠTENJE


EK "Kikinda" se priprema za Enigmatske Dane ludaje, a polako ulazimo u cajtnot. Predsedništvo EKK je u stalnom "telefonskom zasedanju" i prilagođavamo se situaciji (epidemiološke mere). Što se tiče enigmatskih događanja u subotu 11.09.2021. zasad je u planu jutarnje kafenisanje (tradicija) od 10 ili 10.30 (okupljanje učesnika i razgovori uz kafu) te od 12 sati u Kulturnom centru Skupština EKK, lagana enigmatska takmičenja (7. Otvoreno prenstvo Kikinde u rešavanju enigmatskih zadataka i 5. Otvoreno prvenstvo Kikinde u rešavanju sudokua/takmičenja se odžavaju paralelno) a kvizaši će imati Masters. Oko 15.30 ili 16.00 planiran je zajednički ručak).

Već je sasvim izvesno da do 11.09.2021. godine neće biti završeno žiriranje anagrama, rebusa i ukrštenica za EDL 2021. Još smo u fazi kontrole i sortiranja. Teoretski bi bilo moguće završiti žiriranje, ali ne bismo da zbrzamo. Bolje je malo odložiti nego omanuti u odabiru najboljih.

Molim sve koji će doći u Kikindu 11.septembra da mi se jave, kako bismo znali približan broj učesnika da možemo da se organizujemo (npr. ručak).

4 коментара:

Slavko Bovan је рекао...

Ako ne računamo kvizaše, zasad su mi stigle četiri sigurne prijave dolazaka u Kikindu i 5 "verovatno".

Slavko Bovan је рекао...

Zadaci za takmičenje su spremni (nisu teški).

Slavko Bovan је рекао...

Ne čekajte zadnji momenat za prijavu da organizatori ne bi imali problem kako obezbediti mesto za astalom.

Slavko Bovan је рекао...

Ručak će biti u Restoranu "Strajnić" (kod gradskog parka, sportskog centra Jezero i Doma učenika u kome su bili Susreti enigmata Srbije). Dakle, 5 minuta hoda od centra Kikinde.