недеља, 24. октобар 2021.

RAZGOVOR UZ KAFU


Piše: Adnan Spahić

Prošli vikend SOZAH. Sinoć takmičarsko druženje kod Baneta na blogu. Danas kafa sa Radojem i njegovom toplom i dragom porodicom. Bilo bi lijepo kad bi se život sastojao ovako, od mnogo enigmatike na različite načine...

8 коментара:

Nedjeljko Nedić је рекао...

Pozdrav svima. A gdje se to nalazite?

Анониман је рекао...
Администратор блога је уклонио коментар.
Ilija Ozdanovac је рекао...

Pozdrav obojici! I Radojinoj obitelji, dakako!

Радоја Рацановић је рекао...


Hvala na pozdravima!

Nalazimo se u foajeu jednog zaista reprezentativnog turističkog objekta. Toliko sam oduševljen njime da ga moram izreklamirati; teško je povjerovati da imamo tako nešto u RS i BiH! Zove se TERME OZREN i nalazi se u selu Kakmuž, u podnožju planine Ozren.

Kakmuž zvanično pripada opštini Petrovo i R. Srpskoj, ali je praktično spojen sa Gračanicom, gradićem u Tuzlanskom kantonu Federacije BiH, i vrlo lako je dostupan putnim prvcem Tuzla-Doboj. Objekat je izgrađen prošle (2020.) godine i u svom sastavu ima, između ostalog, 7 zatvorenih i 4 otvorena bazena od kojih je jedan sa geotermalnom vodom.

Радоја Рацановић је рекао...


Kada sam se već nalazio ovdje, javio sam se Adnanu i on je potegao skoro 40 km da bismo se vidjeli i popili ovu kafu. Kao i obično, razgovorali smo o (aktuelnim) enigmatsko-logičarskim temama, kojima su ranije i počinjali i završavali enigmatski razgovori. Međutim, danas smo dobar dio raspoloživog vremena potrošili i na razgovor o koroni, najviše o ličnim iskustvima i viđenjima tog problema.

Gojko је рекао...

TRZNE ME ERO

Aljoša Vuković је рекао...

Haha. Ne možeš izdržati Gojko. 👍

Luka је рекао...

Ranojutarnji pozdrav iz Splita!