уторак, 12. септембар 2023.

DOĐITE U KIKINDU (4)

Plan za subotu 16. septembra 2023. u Kikindi:

10.00-10.30: „Mala radionica kafe“ (ugao ulica Đoke Radaka i Nemanjina, u samom centru Kikinde) – okupljanje, doček gostiju i kafenisanje na račun EKK.

11.50 (najkasnije) – „Kulturni centar Kikinde“ (Trg srpskih dobrovoljaca) – okupljanje

12.00: „Kulturni centar Kikinda“ -  9. Otvoreno prvenstvo Kikinde u rešavanju enigmatskih zadataka i 7. Otvoreno prvenstvo Kikinde u rešavanju sudokua.

14.00: „Kulturni centar Kikinda“ -  Skupština (izborna) EK „Kikinda“.

14.30: „Kulturni centar Kikinda“ -  Proglašenje pobednika na takmičenjima, dodela nagrada i priznanja.

15.00: Restoran „Nacionalna klasa“ (Dositejeva 38, u centru Kikinde) – Zajednički ručak (na račun EKK).

16.00: Mesto po dogovoru – Druženje i enigmatski razgovoru.

Vreme po dogovoru, Mesto po dogovoru – Ispraćanje gostiju.

4 коментара:

Slavko Bovan је рекао...

Čekamo drage goste.

Slavko Bovan је рекао...

Vrijeme je da se malo organizujemo i promamo da olakšamo dolazak u Kikindu nekikm sigurnim gostima koji će doći javnim prevozom.
Dakle, ako dolazi neko iz NS (ili prolazi kroz NS) kolima, a ima jedno slobodno mjesto, dobro bi bilo da se javi Sofiji Necin koja je spremna da dijeli troškove dolaska s vozačem.

Takođe, ako ima neko mjesto u kolima od Zrenjanina, hajde da promamo da olakšamo dolazak Zrenjenincima (2, odnosno 1 + 1).

Slavko Bovan је рекао...

Moglo bi ovo biti dobro okupljanje enigmata. Prije pet minuta dobio sam lijepu vijest da dolaze četvorica iz Požarevca, a prije 15 minuta dobio sam potvrdu da dolazi i Dinko (četvoro) po zasluženi pehar :)

Бранислав Никић је рекао...

Iz Požarevca dolaze Dr Jovica Dinčić i njegov sin Mihailo koje ste imali prilike da upoznate u Kaću, a sa njima stižu još dvojica novih članova EK Braničevo - Goran Stamenković i Dragan Veljković. Ja ne mogu iz istih razloga kao i prethodnih nekoliko godina, tada je rođendan mom sinu.
Želim svima lepo druženje i dobar provod!