понедељак, 15. април 2024.

STIGLE KNJIGE

 

Danas su mi od Zorana Radisavljevića stigle tri knjige "Anagramne čarolije". Zahvaljujem se na poklonu. Knjige još nisam "opipao" jer je pošiljka došla na staru adresu. Zasad sam od sina dobio samo neke fotografije. (Radujem se poklonu).


7 коментара:

Andon Koloski је рекао...

(A mi se radujemo, to što polako Zoran i Slavko se vraćaju na zajedničku, istu stranu, enigmatike) :)

Slavko Bovan је рекао...

Istine radi, mi jesmo uvijek bili na istoj strani enigmatike, ali pojedinačno.

Миле Јанковић је рекао...

Ja nisam dobio tu knjigu (verovatno nisam pogodan) pa se pitam da li su tu oni anagrami-rebusi ne znam vec sta su vec bili. Mozda nisu dobri???

Миле Јанковић је рекао...

Oni iz iz Sombora.

Slavko Bovan је рекао...

Preuzeo sam knjigu. Dobro je.

Slavko Bovan је рекао...

Zoran mi piše da je jedna knjiga za mene, a da su ostale dvije za EKK. Iskoristićemo ih za nagrade na nekom od naših takmičenja. Hvala i u ime EKK.

Quizmaster је рекао...

Mile, Slavko je učestvovao na 10 ovih takmičenja i bio je jedan od najzapaženijih anagramista. Zato knjiga i za njega i još dve za klub, imao je značajan doprinos.

Tebi sam, kao drugaru iz Novog Sada, poklanjao moje ranije knjige, ali ovu ako hoćeš da imaš trebaš da je kupiš, jer su mi troškovi štampanja i pripreme bili veliki i red je da ih koliko-toliko pokrijem. Tako treba da postupe i druge kolege, da na taj način pomognu enigmatsko izdavaštvo i popularizaciju enigmatike (a ne da mi zameraju što im nešto nije poklonjeno).