субота, 1. јул 2017.

NOVI ČLAN EKK

Danas je u evidenciju članova EK "Kikinda" pod brojem 83 upisan Miroslav Bovan, akademski slikar, autor zvaničnih znakova SES-a "Kikinda 2012" i "Vranje 2013", kao i grafičkog rešenja naslovne strane "Mamutska skandinavka".

15 коментара:

Slavko Bovan је рекао...

Za one koji ne znaju, na slici je moj rođeni brat, ali prema njemu je isti odnos kao prema bilo kome drugom. Nikoga ne "vrbujemo" u članstvo, ali evidentiramo svakoga ko izrazi želju da se priključi radu našeg gluba. Prijatelje EKK prvo upoznamo s obavezama koje imaju - Učešće u makar jednoj aktivnosti EKK u toku kalendarske godine. Kada kandidat za člana potvrdi da shvata koje su mu obaveze, te ostane pri želji za učlanjenjem, evidentira se.
Brat mi je bio u gostima 2-3 dana, impresioniran je našim učinkom u zadnjih dvije godine (prati redovno) te reče "Hoću da se učlanim". Dobio je sve što mu pripada kao novoprimljenom članu, a "za nagradu" fotografisan je i uz vitrinu sa peharima (ima ih podosta) da može da se "hvali". Ta fotografija je za internu upotrebu.

Zoran Jovanović је рекао...


Na ovim vrućinama, "zamrznuti" ste postali privlačniji za učlanjenje.

Dragiša је рекао...

Dobro nam došao!

Pod hitno se mora održati sastanak sekretara sa ovom našom ekspoziturom!

IlijaO је рекао...

E, tako se to radi !
Pozdrav i dobrodošlica klupskom kolegi!

Belirac је рекао...

Pozdrav novom članu.

Slavko Bovan је рекао...

Mišo (to mu je nadimak) kada je čuo za najnovija dešavanja INSISTIRAO je da "natakari" narandžastu majicu i danas cijeli dan u njoj kruži po Novom Sadu dok obavlja neke poslove. Reklame nikad dosta.
Ako ga sretnete danas, sutra ili narednih dana u NS, a u narandžastom dresu predlažem da predložite ispijanje čaja (ne pije kafu). Onima kojima se ne sviđa stajling, savjetujem da to ne iskazuju glasno (nas dvojica smo totalno različiti karakteri - svi se slažu da je stariji brat mnogo staloženiji i tolerantniji).

Mirka је рекао...

Pozdrav, ako se može reći, novom kolaču.

IlijaO је рекао...

Samo neka pazi kud prolazi! Da se ne pojave ( opet) ospice, da ne polomi nedajbože ruku, da nema problema s probavom, da se ne zadržava dugo u zatvorenom prostoru, da sve poznatije i viđenije osobe iz "enigmatskog sveta" pozdravi sa smiješkom, dužnim poštovanjem i naklonom, da im se izvine što je baš u tom gradu, a starijim bakama da pomogne prijeći zebru....dosta je toga bilo...da ne sklapa ugovore s teleoperaterima i da se ne učlanjuje u neke pokrete koje se reklamiraju svakodnevno na svakom ćošku.....jer, opet ćemo najeb....svi zajedno!

( malo ironije ne škodi, zar ne?)

N. Petkovski је рекао...

Vrući pozdrav novom članu našeg kluba iz prevruće Makedonije (danas u Skopju +43, u Gevgeliji +45)!

Migo је рекао...

Dobro nam došao Mišo!

Sneška је рекао...

Dobrodošao!

Mišo је рекао...

Dobrodošlica za imenjaka!

Luka је рекао...

Morski pozdrav novom članu!

Nedjeljko Nedić је рекао...

Sve nas je više zaleđenih. Čestitam Miroslavu!

miroslaveliki је рекао...

Zahvaljujem na dobrodošlici, i moram napomenuti da naš klub u NS nije nepoznanica.