четвртак, 13. јул 2017.

ZORAN IZGUBIO

Zoran Horvatov večeras izgubio na neverovatan način, iako je u igri "Ko zna zna" odgovorio tačno na osam pitanja. Presudio propust (lapsus) u igri "Skočko". Da li se ovde neverovatnosti završavaju saznaćete za dvadesetak dana. Naime, za plasman u četvrtfinale obično su dovoljne tri pobede, ređe se desi da su dovoljne i dva pobede, a skoro da je nemoguće plasirati se među osam najboljih sa samo jednom pobedom. Da li je to ipak moguće, pitamo se?
(Fotografioja sa FB profila Miodraga Petrovića)

3 коментара:

Анониман је рекао...

Mislim da se najmanje jednom desilo u "Slagalici" da i takmičar sa samo jednom pobedom (bitan je broj bodova) uđe među osam najboljih.
Tako da Zoran Horvatov nije bez šanse, s tim što bi mu odgovaralo da ima bar dva,tri takmičara sa sedam pobeda i da ima što više takmičara sa jednom pobedom.
Inače, Nikola, koji je pobedio Zorana, večeras je razočarao (iako je pobedio) u možda najlošjoj emisiji po broju bodova.
Lozničanin

Раде Гољовић је рекао...

Да ли је у питању лапсус у игри Скочко? Иста грешка је поновљена – и против Велибора и против Николе са четири погођена спушта на три погођена... То је недопустиво за такмичара који сам за себе (!) каже да је јак барем за полуфинале.
Колико год да је неспортски што је Зоран рекао да је Никола победио на срећу (то се једноставно не говори када изгубиш), морам да признам да јесте у праву. Никола, по мени, није разочарао. Глаголи у презенту, поновљена слова, поновљене цифре, у Ко зна зна -10 у првој и -5 у другој емисији... Не кажем да је дечко глуп, већ да једноставно није такмичар за победе, тако да ту разочарања нема...
Шта је факат? Велибор има 235 поена, Зоран 256, а Никола две победе са 164 поена и приликом да их увећа сутра. То вам све говори о лошем квалитету организације Слагалице.

Miodrag Bata Babović је рекао...

Такмичар који је победио Хорватова, синоћ је играо јаку одбрану и боље се снашао у партији са малим бројем поена... минут пре краја водио је са 28:17. Типична NBA утакмица!

Defense! Defense!