недеља, 24. септембар 2017.

AH, TAJ SOZAH (2)


Od specialnog dopisnika, direktno uključenje iz Belog Manastira.
"Napokon su svi otisli. :) A šef'ca je i dalje pod adrenalinom i juri po kuci i sprema."

8 коментара:

Slavko Bovan је рекао...

Još jednom bravo za organizatore. Sonji rekoh uživo, a ovdje ću ponoviti - Bravo za elegantan stajling, ali bravo i za sve poslove koji su bili u njenoj nadležnosti (vođenje programa, fotografisanje,...).

Posebno će biti pohvaljen stručni sudijski žiri. Josip, Ilija i Nedjeljko su vrlo ozbiljno obavili svoj zadatak. Svaka čast. Svaki predati komplet zadataka je skeniran, a onda original vraćen takmičaru. (O sudijama posebno pišem vjerovatno sutra).
Sve je bilo odlično da odličnije ne može biti.

IlijaO је рекао...

U slučaju da visokorangirani sudionik ovog druženja svoje pisanje o "sudijama" oboji pozitivnim ozračjem, to će biti potvrda da smo, valjda, bili "kompetentni" i da smo svoj posao obavili onako kako smo mislili da je najbolje, unatoč nekim nenamjernim previdima, za što se, eto, ispričavamo, jer, "Errare humanum est" !
Dapače, nikada brže i efikasnije, rezultati su bili znani svima...
I malo šale na kraju, nismo mi krivi što poneki nisu ozbiljno shvatili nemoralne ponude !! ;-))

IlijaO је рекао...

I da ne zaboravim, "Lutaljka" je opravdala ( šta opravdala!!?) svoj status, stoga pohvala, kao i svi koji su bili uključeni u organizaciju ( svatko u svom dijelu zaduženja)! O Sonjinoj mami, hm, sasvim sam ozbiljan, posebna pohvala na volji, energiji i dakako strpljenju , razumijevanju i sposobnosti!
Biti će promovirana za doživotnu patronu organiziranja!

Luka је рекао...

Ilija, Ilija, opet ti je jezik, ups, su ti prsti brži od mozga. Kako možeš tako komentirati. Upravo suprotno, "Lutaljka" iz mog kuta gledanja uopće nije lutala, već je, poput pravog profesionalca, u svakom trenutku znala gdje je, što treba kazati i napraviti. Sonja, iz Splita stižu pohvale za odličan "nastup".

Анониман је рекао...

Zahvaljujem! S moje strane je bilo spontano i improvizirano jer ne volim formalno i uštogljeno.
Lutaljka je danas u istoj poziciji kao na slici, s temepraturom, upaljenim grlom i curećim nosom, što bi reklo na bolovanju, ali drago mi je da sam se podružila s enigmatima od svukud nekud.

Sonja

IlijaO је рекао...

Luka, Luka- dapače, dobro znam što sam i kome sam pisao komentar!
I jezik i pamet su mi u istom statusu!
Sonja, poznata kao Lutaljka, ( pogledaj na TiO, desni stupac), se sigurno neće srditi, jer zna da taj njen "alter ego" nije korišten zlonamjerno.
Predlažem ti da malo popratiš njeno piskarorazmišljanje....

Mirka је рекао...

Ovo je ilustracija za onu staru narodnu "Svakoga gosta tri dana dosta!" :)

Nedjeljko Nedić је рекао...

Dobro ste vi uspjeli pronaći mjesto za odmor pored tolikih Jovanovih knjiga.