уторак, 12. септембар 2017.

ANAGRAMIRANJE (3176)


11 коментара:

IlijaO је рекао...

Zar je DINO MERLIN problem?

Luka је рекао...

Ma naravno da nije, Ilija!

Zoran Jovanović је рекао...

Nisam rekao neistinu i pošto mi je poruka obrisana, smatram da ni mojim anagramima nije ovdje mjesto. Pretpostavljam da se anagrami Bore Čorbe objavljuju u susjedstvu.

Slavko Bovan је рекао...

Zorane, nisi rekao neistinu, ali prvo i osnovno pravilo ovog bloga jeste: Nije dozvoljeno bilo kakvo mješanja politike (i sličnih nepopularnih stvari) u komentarima.
Ne treba nam.

Zoran Jovanović је рекао...

Ako je takvo pravilo, onda ličnostima poput Merlina, nije ovdje mjesto. Trebao si da izbaciš anagram o njemu, a onda i moj komentar. Kada sam pravio anagrame, uvijek sam vodio računa, da na budu o ličnostima koje su bilo šta loše radile susjedima (pa makar mi se i sviđala njihova muzika). A ovaj tip, Merlin je između ostalog rekao, da su Srbi bolestan narod. Tvoj sajt, tvoja pravila. Toliko od mene.

Dejan Minić је рекао...

Zorane, ovo je Slavkov sajt, ali i svih nas koji ovde sastavljamo, rešavamo ili samo čitamo i pratimo šta se dešava. Ima nas najviše sa prostora bivše Jugoslavije, ali ima i pojedinaca iz svih delova sveta.

Sem u retkim situacijama u kojima se vidi neka ironija ili kritika prema političarima kroz neku zagonetku, ovde se ne bavimo takvim stvarima koje imaju nacionalne ili neke slične konotacije. Ne treba na to, ne interesuje nas.

Ovde je Dino stavljen kao pevač i to je to. I ja sam ga par puta koristio za rebus i to je ok. Bilo je tu i Bin Ladena, Baraka i Putina i svakavih likova, ali samo za potreba stvaranja zagonetaka. Evo ga u postu ispod narodni pevač Era, sumnjam da se ikome na ovom blogu dopadaju njegove pesme, ekscesi, stavovi...ali nas to ne interesuje jer je ovde iskorišćen za potrebe rebusa.

Nadam se da razumeš šta hoću da ti kažem i molim Slavka da obriše tvoj komentar zbog jedne, za ovaj blog, nepotrebne rečenice. Pozdrav!

Mandrak је рекао...

I ja otvoreno osuđujem mešanje zabave i politike (ne mogu da kažem: umetnosti i politike, jer Merlin nema nikakve veze s umetnošću, on je običan patetični kabaretski zabavljač, neka vrsta karikature sa pacovskom facom i šprah-felerom), ali ne shvatam šta to znači "ovde mu nije mjesto".

U nekim iščašenim okolnostima, u ludom vremenu, imao je fašističke ispade... kao i na desetine njegovih koelga, pogođenih ratnim ludilom. Međutim, kod njega je ta psihotična epizoda potrajala, pa je sve do onomad davao ratnohuškaške izjave, a onda je došao u Beograd - i napunio tri Arene! Pa, onda opet, pa još jednom... i tako će verovatno biti dok je živ.

Pri tom, on je vrlo otvoreno pričao (i možda još uvek priča), da u Beograd dolazi da obiđe bolesnike.

I, u čemu je problem? Zašto mu nije mesto na jednom enigmatskom blogu, a mesto mu je u beogradskoj Areni, gde desetine hiljada prozvanih bolesnika koje on "obilazi" kupuju karte za njegove šund performanse?!

Mirka је рекао...

I MRDNE LI ON dok pjeva?

IlijaO је рекао...

MONDEN LIRI(K)!

Zdenko је рекао...

IL' ON MR. EDIN?

Sneška је рекао...

DNO IL NEMIR?