недеља, 3. септембар 2017.

ŽIRIRANJE EDL

Počeo je rad na žiriranju anagrama, rebusa i ukrštenica pristiglih za "Enigmatske Dane ludaje". Spisak rebusa otišao je na adrese petorice kolega koji imaju odgovoran zadatak da provere originalnost i ispravnost rebusa. Nakon njihove ekspertize biće formirana lista rebusa koje će ocenjivati stručni žiri. Tokom dana isti postupak biće proveden i za anagrame, dok će za pripremu ukrštenica biti potrebno još nekoliko dana.
Cilj nam je da žiriranje protekne što je moguće objektivnije te da dobijemo zaista NAJBOLJE.

5 коментара:

Slavko Bovan је рекао...

Otišli i anagrami na kontrolu supervizorima.

Slavko Bovan је рекао...

Otišle i ukrštenice (32) petorici supervizora koji će u narednih nekoliko dana još jednom proveriti ispravnost ukrštenica kako bi samo ispravni sastavi (pod šifrom) bili ponuđeni žiriju. Svima nam je cilj da ovo takmičenje protekne što je regularnije moguće, te da ne bide ni jedne primedbe.

Slavko Bovan је рекао...

U međuvremenu, supervizori za rebuse i anagrame vredno rade.

Slavko Bovan је рекао...

Otvren je konkurs za članove žirija. Ko ima želju da žirira anagrame, rebuse i ukrštenice može se prijaviti, pa će organizator razbotriti valjanost prijave. Vjerujte mi na riječ da će ove godine biti zanimljivo članovima žirija.

Slavko Bovan је рекао...

Prije 5 minuta imao sam poziv od kolege iz Gradske uprave koji radi u sektoru zaduženom za udruženja građana. Zvao me u petak dok sam bio u BG na snimanju kviza. Telefon je bio isključen, pa kada sam pozvao broj s koga je poziv upućen, javio se čovjek sa centrale koji mi nije znao kazati ko me zvao. Sad mi kolega javlja da sutra trkom dođem da potpišem ugovor za EKK.
Poziv me silno obradovao (iako nemam nikakvih detaljnih podataka). Sutra ćete dobiti potpunu informaciju, koja će, u svakom slučaju, biti dobra.