среда, 6. јун 2018.

6 x 6 ZA H.H. 06.06.




Od riječi AHMADI (pripadnici jednog od islamskih religijskih pokreta), AMHARA (velika etnička grupa u Etiopiji), ANOTAR (pisac anotacija), ATARAN (rijeka u Tajlandu i Burmi), AVITAL (hebrejsko žensko ime), DAJANA, IRELIN (strano žensko ime), MORNAR, MRVICA, RACANI, te od imena i prezimena jednog od organizatora 34. SOZAH-a u Bjelovaru, 5-7. X. 2018. (na slici lijevo), sastavite križaljčicu na lik 6x6 polja.
Autor: Jovan Nedić
Napomena: Fotografija je snimljena u nedjelju, 24. IX. 2017. godine, oko 12 sati, ispred Spomen-doma Batinske bitke, na litici iznad Dunava u baranjskom mjestu Batina, i to za vrijeme turističkog izleta učesnika 33. SOZAH-a u Belom Manastiru (22-24. IX. 2017). Uz osobu čije se ime i prezime traže u križaljci, na slici su Slavko Bovan iz Kikinde (u sredini), sekretar Enigmatskog kluba "Kikinda", te legendarni osnivač bjelovarskog "Čvora", poznat pod nadimkom – Štef, otac prve ličnosti sa slike

3 коментара:

N. Petkovski је рекао...

AMHARA
HORVAT
MRVICA
ANOTAR
DAJANA
IRELIN

Hrvoje Horvat је рекао...

Hvala Joco i hvala Slavko!

Slavko Bovan је рекао...

Hrvoje, sa zadovoljstvom objavljujem ovakve priloge. Jovan je ovo poslao poodavno, a moje je bilo samo da tempiram za objavu.
Sretan rođendan!