понедељак, 4. фебруар 2019.

HUDOLINI DANAS U BELOM MANASTIRU



5 коментара:

Belirac је рекао...

Naši prijatelji Anđelka i Vjeko Hudolin bili su nam danas u posjeti od 14 do 17 sati na (malo zaobilaznom) proputovanju od Bijelog Brda, gdje živi Anđelkina sestra Jelica, do Dragalića kod Nove Gradiške, gdje oni žive.

Belirac је рекао...

Kratak boravak u Belom Manastiru brzo je prošao u pričama o životnim, enigmatskim i voćarskim temama te o radu Zagonetačkog kluba Dragalić.
Vjeko je pregledao sve mlade voćke iz naše bašte koje je on kalemio i započeo orezivanje, odrezao plemke s naše rane (već ostarjele) trešnje koje će sebi kalemiti te izvadio dvije mlade višnje (također rane) koje ću kod sebe presaditi.

Belirac је рекао...

Danas prije podne su Hudolini s Anđinom sestrom i njezinim mužem Đorđem bili u Bogojevu pa će sljedećih dana knjigu "Dragalić u zagonetkama" primiti nekoliko naših enigmatskih kolega iz Srbije, uključujući i blogogazdu ovog bloga.

Vjeko Hudolin је рекао...

Hvala, domaćinima, Vesni i Jovanu Nediću na gostoprimstvu, druženju i ugodnim razgovorima.
Iz Belog Manastira vratili smo se sa knjigama i zagonetačkim listovima koje su Zagonetačkom klubu Dragalić poklonili Nedići i još jedan vrhunski zagonetač - Boris Antonić iz Osijeka!

Belirac је рекао...

Zagonetačkom klubu Dragalić poklonio sam i desetak brojeva "Enigmi" izašlih 2017. i 2018. godine, nekoliko primjeraka "Kikindskih enigmi" i još jedan primjerak knjige "Iz moje enigmatske torbe"...