петак, 25. март 2016.

UNA 2016 (4)

Ako se neko dvoumi da li da dođe na Unu u maju ove godine, možda će razrešiti dileme ako pogleda video-zapis Hajre Hodžića.
Vidi: OVDE

Prethodni post na ovu temu: UNA 2016 (3)

7 коментара:

Slavko Bovan је рекао...

Vidim da i Štefan misli da je je 7 kola ssvim dovoljno.
Ako je problem uparivanje prvog kola, možemo konsenzusom napraviti dvije grupe igrača (JAČI i SLABIJI) i da se oni ne sastanu u prvom kolu.

Dobrovoljno se upisujem u grupu "Slabiji" (ako budem igrao).

Slavko Bovan је рекао...

Prošle godine sam igrao sa gospođom Čotić, Lukom, Borisom i Sretenom. Vrlo sam zadovoljan postignutim rezultatom (3:1), a ne bi se moglo kazati da sam imao slabe rivale. Naravno, svestan sam da je postojala šansa (uvijek postoji!) da s ovim pritivnicima rezultat od 0:4 nije nerealna mogućnost.

Slavko Bovan је рекао...

Da preduhitrim prozivanje, stvarno mislim da (kod ovakvog sastava igrača) moje mjesto jeste u grupi "slabiji"(slabiji od polovine učesnika). Ima tu dosta ala i zmajeva. Ipak, nisam ni ja od mačke kašalj, te nemam zorta od igranja sa najjačima.

Slavko Bovan је рекао...

Onaj brojač pregleda uz video, očigledno ne radi (nešto se zakočio), ali važno je da video-zapis fercera.

Hajro је рекао...

Ja sam samo obezbjedio većinu materijala, Emir je to lijepo složio zajedno. Brojač se zabrojio, znam da je bilo više pregleda, to je najmanje važno. Biće bolje u svakom pa i video pogledu.

Sinoć sam stavio još fotosa, pogledati sve na
http://www.abcitd.com/page15.html
http://www.abcitd.com/page14.html
http://www.abcitd.com/page16.html

Neka kvizovkaši odluče (nakon prijavljivanja za turnir) da li će igrati 7 ili 9 kola. Očekujem javljanja i na temu anagrama i rebusa, bušmanijade (Peri ide patent na ovaj naziv), rješavačkih zadataka ... nakon toga ću postaviti završne detalje o natjecanjima.

Odoh dodati komentar i na prethodni UNA post.

Slavko Bovan је рекао...

Onaj post "UNA 2016"(3) biće ponovljen nekoliko puta na ovom blogu, pa važne komentare možete ostaviti tamo, ali i na svakom "UNA 2016" postu.

Pokazatelji (brojčani) mi kazuju da vas ova tema interesuje.

Slavko Bovan је рекао...

Pohvala za izbor pjesme ("muzičke podloge") u prvom dijelu snimka!
Pohvala i za pjevače i igrače/igračice u drugom dijelu snimka. K'o što bi rekao Paja Vujisić u filmu "Ko to tamo peva" - Još mi samo fali da mi trezni počnu da pevaju!!!
Sjećam se da sam bio ošamućen atmosferom (nije bio potreban doping) pa sam se vrlo prijatno osjećao, baš prijatno! Doduše, na snimku se vide i veseljeci zbog kojih su konobari pali s nogu donoseći piće, ali dotični su utrenirani, a ne k'o ja totalni diletant kada je konzumiranje alkohola u pitanju.

Specijalna pohvala ide na račun muzičara. Ne bih se bunio ako bi oni ponovili prošlogodišnji nastup.