уторак, 25. октобар 2016.

ENIGMA NA MEDIA MARKETU

Na sajtu "Enigme" (VIDI) može se pročitati sledeća najava:
Na drugom Sajmu informisanja, komunikacija i marketinga – MEDIA MARKET, koji se održava od 26. do 30. oktobra, u hali 3 Beogradskog sajma, predstaviće se i Novosti ENIGMA.
Sa enigmatama, novinarima i urednicima vašeg i našeg lista, moći ćete da se družite prvog dana Sajma, dakle – u sredu, 26. oktobra, od 16 do 18 sati, na štandu Kompanije „Novosti“ AD u Hali 3.
Za naše čitaoce i rešavače pripremili smo brojna iznenađenja – zabavićemo se javnim rešavanjem velikih ukrštenica (za najuspešnije su pripremljeni pokloni!), svi zainteresovani amateri moći će da se okušaju i u sastavljanju enigmatskih radova (obezbedili smo im i pomoć naših enigmata, ako zatreba, a svakako će „Enigma“ objaviti vaših ruku i mozgova dela), razgovaraćemo o onome šta može da se pročita na stranicama „Enigme“, a šta bi naši čitaoci još voleli da pročitaju i kakvom „glavolomkom“ da se umore
Otkrićemo i po neku tajnu, „šta vam se sprema" u novom broju „Enigme“, a za one koji su propustili neki od pređašnjih, naći će se i starih primeraka, naravno, besplatno.
Dakle, s nestrpljenjem vas očekujemo u sredu, 26. oktobra, od 16 do 18 časova, na štandu „Novosti“, u HALI 3, na sajmu Medija market.
Pritom, možete da iskoristite priliku d ao istom trošku obiđete i Sajam knjiga, na kome Kompanija „Novosti“ takođe ima štand – u hali 1 – gde po povoljnim cenama možete kupiti neku od knjiga iz našeg izdavačkog portfolija.

Нема коментара: