среда, 25. август 2021.

(NE)VAŽNO OBAVEŠTENJE

Prethodnih dana više enigmata me kontaktiralo na razne načine (mejlom, sms, telefonom, po glasniku/kuriru) da me "podstaknu" da komentarišem Brzeće (jer su sami nezadovoljni razvojem situacije, a posebno nedavnom javnom prepiskom, u kojoj je opet pomenut aksiom - Slavko je kriv za sve, a ostali su "na rane privijati").

Neću!

Aksiom je aksiom i ne treba ni pokušavati dokazati suprotno. Izvolite se  sami izjasniti tamo gde treba. Lepo se izljubite i izgrlite na Kopaoniku, konstatujte da je sve u najboljem redu, a mene i EKK ostavite na miru. Obavezno mi se javite sa lica mesta. (Ova poruka se ne odnosi na dvojicu dragih kolega s kojima uvek imam prijatan razgovor, a ove konkretne teme smo se u razgovoru dotakli samo uzgred. Poruka se odnosi na one koji me se sete samo u "kriznim situacijama").

4 коментара:

Željko Jozić је рекао...

Ne kontam. Je li ovo nešto što se tiče samo članova EKK ili svih posjetitelja tvoga bloga.

Slavko Bovan је рекао...

Tiče se svih.
Jeste TIO mjesto gdje se objavljuju SVI važni događaji i dešavanja, ali ne objavljujem BAŠ SVE. Poruka je za one koji bi da ispravljaju krive Drine preko mojih leđa i TIO.

Čini mi se da (najčešće) dobro procjenim šta treba objaviti. Pratioci se ne bune mnogo i ne bune se često :)

Slavko Bovan је рекао...

Željko, iz tvog komentara zaključujem da misliš da ovo /ne/važno obaveštenje nije trebalo ni objaviti. Možda si u pravu, ali popustilo mi "trpilo". Pardon, izvinite.

Željko Jozić је рекао...

Taman posla Slavko da trpiš nepravde ako si uvjeren da si ispravan, kao i većina članova tvoga kluba uostalom. Pravničkim rječnikom sve to mi se čini kao parnica s neizvjesnim rokom trajanja.
U jedno sam potpuno siguran: ti, tvoja obitelj, tvoji bliski prijatelji i suradnici ste svojim mukotrpnim radom i odricanjem praćenim s velikim entuzijazmom učinili da se putem tvog bloga i kluba enigmatika i sve vezano za nju podigne na dosad neviđen nivo na ovim prostorima.
Uostalom, kako očekivati da ti netko prizna uspjeh, ako istovremeno mora priznati svoj neuspjeh.
O zavisti neću ni govoriti...