уторак, 13. септембар 2016.

NOVO, NOVO, NOVO



Enigmatski klub „Kikinda“ stalno napreduje u radu, i stalno se uvode neke novosti, a sve u cilju što je moguće boljeg funkcionisanja.
Od danas je u upotrebi zaglavlje za dopise koje vidite na slici. Dakle, u odnosu na ranije zaglavnje razlika je u tome što više ne piše u zagradi „sekcija pri ESS“, a ubačen je PIB i tekući račun.
Danas je potpisan ugovor sa bankom, a račun će biti aktivan od sutra. Mesečno održavanje je oko 500 dinara (baš i nije malo!) ali samo ako bude prometa u tom mesecu. Mi navijamo za to da svakog meseca platimo po tih 500. Evo prilike za prijatelje, sponzore i donatore da isprobaju da li račun funkcioniše. Uopšte se nećemo buniti ako masovno počnete uplaćivati po koju stotinu/hiljadu dinara na gore navedeni broj.

8 коментара:

Željko Marković је рекао...

Čestitam i želim EK "Kikinda" uspeh u radu!

Dejan Minić је рекао...

Kad se pomenu uplate, svi se razbeže:)

Neka je sa srećom i uvek da je ˝puna kasa˝!

Slavko Bovan је рекао...

Izvor finansiranja EKK i ubuduće će biti isti (deo honorara, donacije članova i prijatelja kluba, sponzori, učešće na javnim konkursima,...).
Sve je na dobrovoljnoj bazi.

Slavko Bovan је рекао...

Prije 15 minuta sam dobio potvrdu od banke da je račun u funkciji!

N. Petkovski је рекао...

A može li da se uplati u devizama, mislim, inostranim valutama. Ja kanim uplatiti 250 makedonskih denara, pošto je paritet 1 MKD denar = 2 srpskih dinara.

Slavko Bovan је рекао...

Nikola, hvala na dobroj volji, ali zasad račun je dinarski.

Slavko Bovan је рекао...

Danas predata dokumentacija za otvaranje namenskog računa kod Trezora. Kažu (nakon što su pregledali brdo potrebnih i pribavljenih papira, i nakon što sam morao dodatno da overavam jedan papir) da će i taj račun od sutra biti u funkciji.

N. Petkovski је рекао...

Ma, šalio sam se u vezi denarima i dinarima jer znam njihov međusobni paritet, ne znam ostale paritete, pa zato nisam "ponudio" druge devize :):):)