субота, 18. новембар 2017.

VEST SA FEJSBUKA

Piše: Vjeko Hudolin (na FB)
Dragi prijatelji zagonetači i rješavači! Sa kolegom Branislavom Modrićem, gazdom bloga Zagonetači i rješavači, u posljednje vrijeme dosta radim na osnivanju Zagonetačkog kluba Dragalić. Oni koji češće posjećuju Modrićev Blog, mogli su primijetiti da u novogradiškom kraju ima podosta ljudi koji su se bavili, ili se i dalje bave sastavljanjem raznovrsnih zagonetaka, ali i dobrih rješavača. Članovi našeg kluba (aktivni i pridruženi) bit će i neki istaknutiji zagonetači iz Novske, Požege, Slavonskog Broda, pa i iz Splita. O tomu ćemo uskoro opširnije.
Ovo je prva službena vijest o osnivanju Zagonetačkog društva Dragalić na facebooku sa našim znakom koji je ovih dana izradio novogradiški akademski slikar Gordan Bijelić koji se godinama uspješno i rado druži sa nama zagonetačima, bio je i član nekadašnjeg novogradiškog Zagonetačkog društva MAR.
Sve ljubitelje zagonetaštva, i sastavljače i rješavače, ali i ostale dobronamjerne ljude koji uživaju u ljepoti te, kako kaže naš prijatelj Nedjeljko Nedić, desete umjetnosti, pozivamo da nam se pridruže u ovoj facebookovoj grupi.
Donosimo vam link na blog Zagonetači i rješavači koja je odlična poveznica onoga što je kolega Modrić do sada radio i onoga što ćemo tek raditi. Pošaljite nam zahtjeve za prijateljstvo. Dobro nam došli!

3 коментара:

Slavko Bovan је рекао...

Podrška!

Анониман је рекао...

Slavko, hvala na potpori i ekspeditivnsti. Želimo dobru suradnju sa svim zagonetačima, klubovima, udrugama, društvima, udruženjima, sa svim zaljubljenicima u zagonetke...

Vjeko Hudolin

Luka је рекао...

Enigmatskim entuzijastima želim da njihova zamisao zaživi.

Pozdrav u ime članstva splitskog Boživrana!