недеља, 26. фебруар 2017.

DRUGI IZVEŠTAVAJU

Jučerašnja sednica dobro je propraćena  i na drugim sajtovima i blogovima. Preporučujem da se informišete i tamo. Na slici, koju preuzimam sa bloga "Enigmoteka" vidi se proslava dobro obavljenog posla u "Mornaru". To je onaj restoran u kome je sve počelo 2012. godine kada je grupa kolega zabrinutih za loše stanje u ESS održala prvo okupljanje, a sve u cilju ozdravljenja krovne instutucije. Ko zna, možda će se povodom 40 ili 50 godina uspešnog rada ESS, svečano postaviti tabla na ovaj restoran sa prigodnim tekstom.
Izveštaje ili fotografije sa Izborne skupštine ESS možete pogledati na 4-5 internet-adresa.

4 коментара:

Slavko Bovan је рекао...

Anonimni komentari se brišu, čak i kad blogogazda prepozna IP adresu anonimca. Potpiši se k'o što dolikuje, i svi odgovori će stići.

Slavko Bovan је рекао...

Da odgovaram na anonimne komentare, rekao bih da dotični kolega nema dobre informacije, a uz to i izvlači pogrešne zaključke.

Анониман је рекао...
Администратор блога је уклонио коментар.
Slavko Bovan је рекао...

Pozivam upornog kolegu da prouči šta piše u lijevom stupcu. Neka napiše šta hoće, pita šta hoće (ako znam odgovor to ću i napisati) i potpiše se. Baš mi je želja da odgovorim na ono pitanje, a vjerujem da bi ga odgovor vrlo iznenadio (u pozitivnom smislu).

Anonimne komentare brišem.
Ne može se cijelog života biti uzdržan.
Mora nekada nešto i imenom i prezimenom.