петак, 24. фебруар 2017.

OBAVEŠTENJE

Нова је информација да су просторије Шаховског савеза Србије до даљег затворене и да су у њима забрањени скупови, па ће се Изборна скупштина ЕСС одржати 25.2.2017.г. у 11.00 часова у оближњем хотелу УНИОН, ул. Косовска 11.
А. Јанковић, председник ЕСС

8 коментара:

Slavko Bovan је рекао...

Iz Kikinde dolazimo autobusom Zlatan Pupezin i ja.
Za neke kolege koji su zaslužili poklončiće od EKK jer su učestvovali u akciji "Enigmatska promocija zaštićenih vrta" treba da donesemo neke poklončiće. Molim sve koji će biti u subotu u BG, a učestvovali su u toj akciji da mni se jave. (Pošto idemo busom ne bih da teglim više nego što treba).

Бранислав Никић је рекао...

Ja dolazim sigurno sa Živadinom. Vidimo se.

Slavko Bovan је рекао...

Prije pet minuta čuo sam se sa predsednikom EKK. Stigao je iz Nakova u Kikindu. Sekretar EKK, između ostalih dužnosti, ima i zadatak da predsednika probudi u 6.00 (Ni sekundu kasnije), a bus polazi u 7.00. Vožnja traje dovoljno dugo (2,5 sata) da se pretresu enigmatske teme. Možda se i usvoji definitivna odluka da li će EKK imati kandidata za predsednika ESS.

Belirac је рекао...

Pa valjda se dosad nešto izbristilo...?

Slavko Bovan је рекао...

Prilično je bistro.

Slavko Bovan је рекао...

Upravo sam zavšio sa pakovanjem kalendara, blokčića, majica, šolja, olovaka i brošura "Kikindske enigme" koje u BG treba prepakovati u 10 paketića (EKK kesa). Prvo sam sve bio rasporedio po imenima i prezimenima i označio kese inicijalima, ali je tako mnogo gabaritno i ne bi se moglo nositi, pa sam se prestrojio u hodu. Ipak, nije mi teško nositi jer se valja zahvaliti kolegama koji su podržali akciju.

Belirac је рекао...

Pa onda sretan put!

Slavko Bovan је рекао...

Hvala. Večeras se mora malo ranije na spavanje, a ujutro kafa razbuđuša i pojačan doručak. Trebaće!