понедељак, 20. фебруар 2017.

OBAVEZNI PRIMERAK

Zakon svakog izdavača obavezuje da Narodnoj biblioteci Srbije (na području Vojvodine - Biblioteci Matice srpske) dostavi šest primeraka svakog izdanja ("obavezni primerak"), kao i jedan primerak lokalnoj biblioteci ("lokalni obavezni primerak"). EKK je, kao ozbiljna organizacija, ispunio i ovu obavezu. Šest primeraka "KE" upućeno je poštom u Novi Sad, dok su tri primerka lično predata u Narodnu biblioteku "Jovan Popović".
Planiramo da u još neke biblioteke dostavimo po koji primerak ove brošure.

4 коментара:

Krsta је рекао...

"Planiramo da u još neke biblioteke dostavimo po koji primerak ove brošure" - napisa Slavko, a prijavljujem ovom prilikom Narodnu biblioteku Bor. Tako treba i svaka čast.
Pozdrav.

Slavko Bovan је рекао...

Primjerak za biblioteku Bor donosim u subotu u BG.

Belirac је рекао...

U brošuri su zastupljeni i neki autori iz Hrvatske pa bi bilo dobro da nekoliko primjeraka završi i u nekim hrvatskim bibliotekama.
Ne bi trebalo zaboraviti ni Vila Šorca. Za njega se govori da ima najveću enigmatsku biblioteku na svijetu...

Slavko Bovan је рекао...

Jovane, ovo nije kapitalno djelo, ali je nama vrlo drago (Prvo izdanje našeg kluba). Naravno, potrudićemo se da stigne do svakoga koga interesuje. Proces dostavljanja će potrajati, pa je, za svaki slučaj, odvojena rezerva (2 paketa - 240 primjeraka - približno 10% tiraža). To je propisno lagerovano.