среда, 30. септембар 2020.

NEDJELJKOV LEKSIKON (1)





 

8 коментара:

Slavko Bovan је рекао...

Zahvaljujem Nedjeljku što je dozvolio da objavim sve strane iz ove knjige. Nedjeljko je uradio veliki posao. Svaka čast!

Slavko Bovan је рекао...

Vjerujem da će vam ovaj serijal objava biti interesantan, a očekujem i komentare (dopune podataka, lične priče o navedenim autorima, ...).

Rok Ban је рекао...

ČESTITKA NEDJELJKU ZA IZDAJU JEDINSTVENE KNJIGE.

Zdravko је рекао...

Trebalo je imati vremena i strpljenja da se sve ti podaci sakupe, sve to lijepo posloži i na kraju odštampa na radost enigmata.

Čestitam Nedjeljku na izuzetnom radu!

Dejan Minić је рекао...

Upravo sam dobio paket od Nedjeljka i u njemu i ovaj leksikon. Najlepše mu zahvaljujem i čestitam na ovom izdanju!

Krsta је рекао...

I ja sam danas dobio Nedjeljkov paket sa 4 vredne knjige. Hvala mu. Svakako da mi je najviše pažnje privukao Leksikon o kolegama iz BiH. Neumornom Nedeljku želim svako dobro i još više sličnih enigmatskih izdanja. Srdačan pozdrav.

N. Petkovski је рекао...

Imao sam tu čast da se u Sarajevu i osobno upoznam sa Fadilom Abdurahmanovićem. Puno toga nam je bilo zajedničkog. Obojica smo imali iste hobije - enigmatiku i šahovske probleme (i ja sam se ranije bavio šahovskom kompozicijom kako se problemski šah popularno nazivao). A i struke su nam bile bliske - on je bio diplomirani inženjer građevine, a ja diplomirani inženjer arhitekture. Drago mi je da je još živ i ako ikako sazna za ovaj moj komentar, ja ga srdačno pozdravljam.

Nedjeljko Nedić је рекао...

Hvala vam na čestitkama. Nisam stigao svima poslati, ali hoću.