уторак, 8. март 2016.

USKORO ROĐENDAN



Približava se 14.mart i prvi rođendan EK „Kikinda“. Zbog obaveza nekoliko članova, zbog gustog rasporeda dešavanja (Skupština ESS, pripreme priloga za listove koje radimo,...)  nismo planirali pompeznu proslavu (kakvu zaslužujemo, jer smo u prvoj godini ostvarili baš dosta) već samo skromno obeležavanje rođendana. Proslava prve godine (veoma) uspešnog rada planirana je za oktobar (Skupština, „Dani ludaje“, Drugi internacionalni skup enigmata, Treće otvoreno prvenstvo Kikinde  u rešavanju enigmatskih zadataka...) kada će biti pozvani svi članovi i prijatelji kluba.
Ipak, da prvi rođendan ne bi prošao bez ikakve „ceremonije“, za nedelju 13. marta u 11 sati planirano je okupljanje kikindskih i „okolokikindskih“ članova EKK u „Fontani“, poslastičarnici na Trgu, kada će klub članove počastiti parčetom rođendanske torte i kafom/sokom. Nismo želeli da članove van Kikinde izlažemo trošku (putovanja) zbog sat-dva druženja, ali ako neko dođe na zakazano mesto u zakazano vreme, svakako će biti dobrodošao.
Danas je naručena torta, a treba napomenuti da smo, u znak podrške našem uspešnom radu, od „Atler – Fontane“ dobili popust od 20% na celokupan račun. Hvala im! Lep gest.

5 коментара:

Migo је рекао...

Migo је рекао...
Ne bi ovo propustili ni za šta!
Vidimo se u nedjelju...

Mišo i Migo

Slavko Bovan је рекао...

Ako imate želje, volje i mogućnosti, izvolite!

Slavko Bovan је рекао...

Rezervisano je za 15 osoba, ali ako bude potrebe ješćemo tortu u smjenama:)

Slavko Bovan је рекао...

Glavni fotograf (član kluba) je javio da su male šanse da će doći jer radi svadbu u subotu do kasno. Reče da će doći, samo ako citiram: "Ako bude na nogama u 11".

Aleksa Konstantinov је рекао...

Hvala Vam puno na pozivu, ali neću biti tad u Kikindi. Želim vam srećan rođendan, i nadam se da ćete u narednim godinama biti još uspešniji.
Pozdrav,
Aleksa