уторак, 14. фебруар 2017.

DANAS U BEOGRADU

Vesela ekipa

Jedan od ovih dvojice delija je polufinalista

Kikindske Enigme (i) za Vladana Zarića

EKK sledovanje za Živanića i Ivaniševića
Detalji u komentarima.

8 коментара:

Slavko Bovan је рекао...

Stigao u Kikindu iz Bg (Jutros krenuo ka jugu u 7.00. Buđenje u 6.00). Umorniji sam nego obično (a obično sam umoran!) pa prvo treba srknuti kafu, pa tek onda sve ostalo.
Najkraće: Bio je ovo jedan lijep izlet u BG uz prijatno druženje za dragim ljudima, prilika za promociju "KE", itd.

Kad se malo priberem slijede detalji. Takođe molim strpljenje kada su u pitanju mnogobrojni mailovi koji su mi danas stigli.

RAJOVIC VERICA је рекао...

Ova dešavanja su za pohvalu,čestitam!

Slavko Bovan је рекао...

Još jednom da ponovim da je brošura "Kikindske enigme" vrlo tražena roba.Izgleda da smo učinili dobar potez kada smo odlučili da ovo štampamo.

Slavko Bovan је рекао...

Kafa mi je malo razbistrila misli, pa mogu ukratko u nekoliko tačaka:
Rano ustajanje i vožnja do Bg, pa do studija Happy televizije, gdje se sakupilo lijepo društvance. U hladnom studiju proveli smo nekoliko sati u prijatnom druženju (takmičari i navijači). Odlična atmosfera. Podijelio sam 30 "Kikindskih enigmi" (ovdje naglašavam da je i danas i ubuduće pravilo: Ovu brošuru će dobiti svi koji su zainteresovani. Dakle, nećemo ih "bacati iz aviona", dijeliti šakom i kapom, već ćemo je davati svima kojima ima smisla dati KE.

Slavko Bovan је рекао...

Nisu mi dozvolili da se takmičim u narandžastom dresu, iako su u ranijim emisijama takmičari nastupali i u dresovima i umajicama sa različitim napisima, ali...naređenje je naređenje. Moj rival je bio Igor Burlica (u kvalifikacijama 5 pobjeda; ja sam imao 2 i u četvrtfinale sam se plasirao kao sedmi po rezultatu). Odigrali smo dvije vrlo zanimljive (za gledaoce) emisije, a rezultat ćete saznati naknadno.

Slavko Bovan је рекао...
Аутор је уклонио коментар.
Slavko Bovan је рекао...

Nakon snimanja izvršena je primopredaja EKK "sledovanja" za Milorada Živanića i Miodraga Ivaniševića. Migo nije mogao da dođe (radio je danas do kasno) pa je njegov paketić preuzeo Živanić.

Kao što sam nekoliko puta pisao, svi članovi i članovi-prijatelji(ali i neki zaslužni nečlanovi) od EKK će uvijek dobiti onoliko koliko zaslužuju. Živanićeve zasluge su to što se odrekao cjelokupnog honorara u korist EKK, a Migo je svojim dizajnerskim i drugim uslugama više nego zaslužio zahvalnost i poklone. Poslovna je tajna kolika je vrijednost njihovih paketa /to ćete saznati na skupštini, ali i onog momenta kada vi, dragi članovi, budete preuzimali svoje pakete/. Mogu samo da kažem da pokloni nisu uopšte rđavi, i vjerujem da su POKLONOPRIMCI zadovoljni. Ipak, i njima i ostalim članovima (najmanje 30 izuzetno zaslužnih ljudi) EKK će i dalje iznalaziti načine da se zahvali. Narednih dana, nadamo se da ćemo isposlovati jedan vrlo originalan način da se zahvalimo mlađim članovima EKK. (Ako se to realizuje, biće to potpuno novi način podsticanja volonterskog rada. Držite nam palčeve!)
EKK nikom neće ostati dužan, i uvijek će znati da cijeni svaku pomoć.

Slavko Bovan је рекао...

Iz nekog razloga, ovaj post je vrlo, vrlo, vrlo čitan.
Ako čekate još detalja - obavještenje: Od mene zasad toliko. Nastavak na ovu temu slijedi za 7-10 dana.