понедељак, 23. јануар 2023.

ZA ČESTITANJE

S ponosom objavljujem da smo završili šestu sezonu kviza "5+" u kome se takmiče ekipe kikindskih osnovnih škola. Danas smo snimili finalnu emisiju. Čestitke zaslužuju finalisti jer uopšte nije lako bilo doći do finala, TV Kikinda koja realizuje ovaj projekat u kome učestvuju SVE kikindske škole, kompanija "Mecafor" koja je obezbedila vredne nagrade za tri prvoplasirane škole, ali i EK "Kikinda" jer smo uradili dobar posao (čitaj: odličan!),  Bravo za sve nas!

8 коментара:

Slavko Bovan је рекао...

Za polufinaliste i finaliste (sve učenike, njihove nastavnike/mentore i škole) EKK je obezbedio skromne ali zanimljive poklone (EKK kalendar + EKK blokčić + EKK olovka)

Slavko Bovan је рекао...

Vrlo smo zadovoljni jer je sve proteklo u redu i bez problema. Jeste bilo pomalo naporno za Vanju i mene, ali kada se radi sa djecom, ništa nije teško. Napor se brzo zaboravi, a ostaje zadovoljstvo.
EKK bilježi još jednu dobru akciju. Koliko je meni poznato, jedini smo enigmatski klub koji radio ovakvo nešto, i to ŠEST puta, 90 emisija, mnogo dana snimanja, te bezbroj pitanja i igara. Tapšem se po ramenu. Hajde da zapjevamo!

Slavko Bovan је рекао...

Pohvala i za realizatorsku ekipu TV Kikinda!

Gojko је рекао...

Prava stvar!

Slavko Bovan је рекао...

Jedno od pitanja:

4. Koliko je dece rođeno na teritoriji Grada Kikinde 2022. godine?
A. oko 200
B. oko 300
C. oko 500
D. oko 800
E. oko 1000

Slavko Bovan је рекао...

Osnovci su znali odgovor (zaključili su šta je logično u odnosu na veličinu grada). Znate li vi?

Zdenko је рекао...

Kad ne znam, gađam u sredinu. Dakle, 500 :)

Slavko Bovan је рекао...

Odgovor: C. rođeno je tačno 494, a to je i desetogodišnji prosek. Interesantno je da je rođeno tačno po 247 dečaka i devojčica, što se veoma retko dešava.