среда, 15. новембар 2017.

EKK PARLAMENTARCI

Vukmirica, Cvijan i Bovan
Danas je u kikindskoj Gradskoj skupštini obeležen Dan parlamentarizma. Rukovodstvo gradske skupštine (predsednica, potpredsednica i sekretar) kao i prateće službe, obezbedili su zasedanje koje se razlikuje od "pravog" jedino u tome što su izabrane odbornike na jedan dan zamenili učenici četiri kikindske srednje škole. Sve ostalo je bilo prava skupština na kojoj su razmatrane i usvajane neke odluke.
Posetiocima ovog bloga biće interesantno da saznaju da su među  27 "odbornika" bila čak trojica članova EKK (Ovo je bilo iznenađenje i za pisca ovih redova). Mateja Vukmirica, Marko Cvijan i Ognjen Bovan su rukovodstvu i članstvu EKK priredili još jedno prijatno iznenađenje. Naime, na zasedanju Đačkog parlamenta istakli su znamenja EKK. Inicijator je član sa najkraćim stažom - Vukmirica (ostala dvojica su osnivači EKK). Momcima javno zahvaljujem.Svaka promocija EKK je za pohvalu.

3 коментара:

Belirac је рекао...

Bravo za podmladak EKK-ija!

Dejan Minić је рекао...

Bravo, momci!

Slavko Bovan је рекао...

Bravo, nego šta!
Baš su me prijatno iznenadili i razveselili. Interesantno je da idu u različite škole, a u skupštini su bili "ljuti protivnici". Naime, žrebom je odlučeno koja će škola zastupati stavove vlasti a koja će biti opozicija.